Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers oficiálně představili novou sestavu. Hvězdami jsou HenkkyG, heikkoL nebo outex

18. 8. 2021 | 14:20 Counter-Strike 2
Už několik týdnů můžeme vídat novou sestavu Dark Tigers, která ale zatím statut oficiálního rosteru neměla. Nyní se ale vše mění, a to ve chvíli, kdy již má nová tygří smečka odehráno několik zápasů v domácích ligách.
Dark Tigers
Dark Tigers
Zdroj: sociální sítě týmu

Rozloučení s minulou sestavou Dark Tigers proběhlo na AORUS MČR Tour začátkem července, kde se s hostem dokázali tygři proškrábat až ke 4. příčce. Od té doby se hledalo ideálně složení, které už spolu chvíli trénuje a dokonce nastoupilo do některých domácích lig. Ke vší smůle, DTG na jaře nezvládli baráž o udržení v 1. Tipsport COOL lize, takže nové složení patří mezi favority druhé ligy. Aktuálně má již na kontě dvě výhry. Vedle toho nová tygří smečka vstoupila také do druhé poloviny Y-Games PRO Series, kde zatím zaznamenala dvě cenné remízy. Díky výkonům v jarní části sezóny zde ale Dark Tigers patří k nejlepším CZ/SK týmům.

Z původní sestavy zůstala v DTG jen dvojice hráčů. Talentovaný Patrik 'outex' Tomko se ale v mnoha případech bude muset obejít bez Davida 'Aralio' Vu, který je nadále součástí sestavy, ale jako člen šestičlenného rosteru si zatím ani jednou v aktuálních ligách nezahrál. Je tedy otázkou, jaká jeho pozice bude, jestli neskončí jen jako náhradník v plném slova smyslu. Jako jediný totiž nefiguruje ani na oficiální prezentaci v dresech, což je ale zapříčiněno i tím, že jako jediný z nové sestavy není ze Slovenska. Koho dále tedy na soupisce najdeme?

Tygrům se podařilo na trhu volných hráčů najít opravdu zajímavá jména. Dalo by se říci, že k outexovi přichází dvě dvojičky. David 'Feki' Fekeč a Kristián 'heikkoL' Garbera spolu na jaře hráli za eEriness MARVO a krátce působili naposledy v DEFEATERS. Zejména o heikkoLovi se hovořilo ve spojitosti s jinými angažmá, nakonec však vzal zavděk právě působením v Dark Tigers. Pětici posléze doplnili Ľuboš 'HenkkyG' Ilko a Martin 'creze' Bagala, což také nejsou pro domácí fanoušky žádné neznámé. Oběma tohle složení sedlo, takže na nabídku kývli a společně už všichni makají. Kromě výše zmíněných lig na DTG čeká také návrat do Sazka eLEAGUE.

Oficiální sestava Dark Tigers:

 Slovensko Patrik 'outex' Tomko
 Slovensko Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
 Slovensko David 'Feki' Fekeč
 Slovensko Martin 'creze' Bagala
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Česká republika David 'Aralio' Vu

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.