Přejít k hlavnímu obsahu

Do 2. Tipsport COOL ligy nejlépe vstoupily hvězdy z Cryptovy a překvapení jménem OVG

12. 8. 2021 | 12:13 Counter-Strike 2
Vedle pravidelných přenosů z 1. Tipsport COOL ligy se nesmí zapomínat ani na druhou elitní soutěž, která ve svých řadách ukrývá spoustu hvězdných jmen. Ve hře je totiž hodně, mezi nejužší špičku se chce probojovat každý, proto i tady stojí zápasy více než za to.
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

2. Tipsport COOL liga odstartovala minulou středu, což v jednoduchosti znamená, že nám již odstartovalo druhé hrací kolo. Pojďme si ale nejprve přiblížit to první. Jako první se do akce pustili Dark Tigers, v jejichž řadách se na scénu vrátil třeba Ľuboš 'HenkkyG' Ilko. Hvězdou v duelu proti Universe byl ale Kristián 'heikkoL' Garbera, u kterého vás možná překvapí, že nepůsobí mezi elitou, ale o to více může předvést svoji kvalitu ve druhé lize. Hned na první pokus patřil mezi největší hvězdy na všech třech mapách a byl klíčovém strůjcem prvních tří bodů.

Svou premiéru si hned v druhém zápase ligy odkroutili tentokrát hráči nové sestavy organizace Cryptova. Karel 'fredi' Královec a jeho hvězdná skvadra nedala Brute Juniors žádnou šanci a s poklidem triumfovala. Teď už navíc Cryptova platí za šestibodový tým, ve druhém kole si především trio fredi, KWERTZZ a suplicK pohrálo s Gifted.uRage. Tento tým, založený na původní sestavě Universe, je naopak spolu s Brute Juniors na dně tabulky bez jediného bodu. Gifted totiž na úvod ligy nestačili na BloodyDevils, kteří na svůj druhý zápas čekají.

Zapomenout ale nemůžeme ještě na jeden tým, který urputně Cryptovu pronásleduje. Plný počet bodů po dvou odehraných zápase totiž má také sestava Online Vision Gaming. Tým v čele s Radkem 'AN' Obracaníkem nejprve porazil tým Value Skins Roman 'blade' Pilného, a následně si pochutnal také na Brute Juniors. Po povedeném tažení na lan párty Quietus Day a úspěchu v baráži OVG ukazují, že už nechtějí hrát druhé housle.

Zbylé dva zápasy druhého hracího kola jsou na programu na začátku příštího týdne, hned ve středu pak odstartuje třetí kolo soutěže. První šestice zápasů leccos naznačila, boje však budou vřít ještě více než měsíc. Zápasy můžete sledovat na streamech samotných týmů a hráčů, kompletní statistiky pak najdete v Zápasovníku.

Rozpis 2. Tipsport COOL ligy:

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.