Přejít k hlavnímu obsahu

Do Fortnite pravděpodobně míří anime! Tentokrát se můžeme těšit na tituly jako Naruto nebo Dragon Ball

4. 7. 2021 | 14:19 Fortnite
Datoví těžaři z Fortnite objevili, že Epic Games spolupracuje s firmou Shueisha, která je přímo spojená s anime tématikou. V zákulisí tedy Epic nejspíše pracuje na přechodu na populární anime tituly. Fanoušci Naruta a Dragon Ball budou tedy s největší pravděpodobností již brzy slavit, dorazí totiž přímo do hry.
Dragon Ball a Naruto ve Fortnite
Dragon Ball a Naruto ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Epic Games již do své hry Fortnite zařadili nemálo populárních témat. Nedávno se tam objevily například postavy z Marvelu, DC či Rick & Morty a v minulosti i postavy ze série Star Wars. Nyní, díky datovým těžařům, víme, že do Fortnite směřují anime, jakožto součást nové spolupráce. Mezi odhalenými tituly jsou zatím Dragon Ball Z a Naruto, dvě z nejvíce populárních anime sérií z celého světa.

Naruto a Dragon Ball ve Fortnite
Naruto a Dragon Ball ve Fortnite
Foto: Epic Games

Populární a ověřený datový těžař Twea, napsal na svůj Twitter, že Epic Games spolupracují se společností Shueisha, která vlastní práva na mnoho pblíbených anime titulů. Mezi některé jejich tituly patří například Naruto, Jujutsu Kaisen, My Hero Academia, One Piece, Doctor Stone, Dragon Ball a další. Shueisha je zároveň také částečným vlastníkem společnosti Viz Media, distributora anime a zábavy. Pokud je tedy datový únik pravdivý, na hráče by v nadcházejících měsících mohlo čekat velké množství anime obsahu.

"Důvěryhodný zdroj uvedl, že Epic Games spolupracují se společností jménem Shueisha na výrobě několika anime spoluprací. Společnost má částečná práva na mnoho velkých anime, včetně Naruta či Dragon Ball."

V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné další podrobnosti o tom, jestli budou ve hře nějaké další tituly, ani potenciální skiny postav. Zároveň také nebylo odhaleno cílové datum, kdy se společnost Shueisha otevře pro hráče Fortnite. Pokud jste však fanoušci anime titulů, je tedy jen otázkou času, kdy zmíněné tituly budete moci ve hře vidět.

Zdroj: ginx.tv