Přejít k hlavnímu obsahu

Do League of Legends míří skiny Vi a Jayce z chystaného seriálu Arcane

21. 10. 2021 | 19:00 League of Legends Zajímavost
Chystaný anime seriál z dílny Netflixu na motivy League of Legends pod názvem Arcane nám nedočkavě buší na dveře. Fanoušci se tak už 7. listopadu mohou těšit na staré známé, třeba na Vi, Jayce a spoustu dalších. Jsou to ale právě Vi a Jayce, kteří zavítají i do herní předlohy a dostanou své skiny.
Nové skiny pro Jayce a Vi
Nové skiny pro Jayce a Vi
Zdroj: Riot Games

Riot Games, tvůrci populární MOBA hry League of Legends, oznámili, že poté, co vyjde seriál s názvem Arcane právě na motivy LoLka, dočkáme se i dvojice nových skinů. Řeč je o šampionech Vi a Jayce, kteří by v seriálu od Netflixu měli hrát ústřední role. Zatímco skin na Vi postavu poměrně omladí, Jayce bude pro změnu vypadat více seriózně a nebezpečněji.

Více informací, jako například kdy se skiny do hry dostanou nebo kolik budou stát, zatím bohužel neznáme. Krom prostého nakoupení za herní měnu je ale půjde získat i jiným, unikátním způsobem. Oba nové vzhledy ale pravděpodobně můžeme očekávat až po premiéře seriálu Arcane, která je naplánována na 7. listopadu. Spolu s premiérou na Netflixu poběží i velkolepá premiéra na Twitchi, kterou si žádný fanoušek nemůže nechat ujít.

Křišťálová Lupa
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.