Přejít k hlavnímu obsahu

Dreedy se přibližuje o krok blíže k vyřazovací části European Masters

17. 4. 2021 | 09:17 League of Legends
Po zvládnutém prvním zápase proti polskému celku Illuminar Gaming měl náš český zástupce Dreedy a jeho tým UCAM Esports Club nakročeno o kousek blíže k vyřazovací části European Masters. Jejich druhým skupinovým zápasem byl duel proti Italským Macko Esports.
UCAM se znovu o něco přibližují k vyřazovací části
UCAM se znovu o něco přibližují k vyřazovací části
Zdroj: UCAM Esports Club

Po prvním úspěšném zápase na Gnarovi nám Dreedy tentokrát ukázal svého Urgota v zápase proti italským Macko Esports. Tento zápas byl pro oba týmy důležitý. Pro UCAM by výhra znamenala pohodlnou pozici ve skupině a pro Macko Esports by se jednalo o dobrý návrat po prvním prohraném zápase proti Mousesports.

Dreedy se znovu na horní lince utkal proti Gangplankovi, ale tentokrát z toho duelu vyšel jako mnohem jasnější vítěz a pomohl tak výrazně svému týmu k vítězství, které je nyní posouvá do příjemného vedení ve skupině se skóre 2:0 po prvních dvou zápasech. Skupiny v European Masters fungují tak, že se každý tým utkává dvakrát takže vedení 2:0 už je velice slibný začátek.

V dalším zápase narazí Dreedy s jeho týmem na zatím nejtěžšího soupeře, kterými jsou Mousesports. V tomto týmu s německými kořeny působí například bývalý LEC midař “Lider”, který byl individuálně chválen i hráči jako je například Perkz a také zde najdeme běloruského marksmana s přezdívkou “Gadget”, který se ukázal ve skvělém světle na posledním Světovém šampionátu ještě pod organizací Unicorns of Love.

Očekává se skvělá podívaná, protože tento zápas pravděpodobně rozhodne o prvním postupujícím ze skupiny C. Dokáže Dreedy se svým týmem UCAM dnes v 18:30 uspět a přiblížit se tak velice blízko play-off?

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.