Přejít k hlavnímu obsahu

DrLupo zvedá kotvy! Oblíbený streamer se přesouvá z Twitche na YouTube

1. 9. 2021 | 10:42 Twitch.tv Twitch
Po delší době tu máme další významný přechod mezi platformami. Oblíbený streamer DrLupo podepsal smlouvu s YouTube Gaming a opouští tak svou domáci platformu Twitch. Nové prostředí by mělo i výrazně oživit jeho dosavadní tvorbu. Nechme se tedy překvapit, co si pro nás Lupo přichystal.
DrLupo
DrLupo
Zdroj: St. Jude Children's Research Hospital

Další velká osobnost opouští Twitch, teprve se však uvidí, jestli tomu tak bude nadobro, nebo se po čase vrátí, stejně jako Shroud nebo Ninja. Se svou domácí platformou, kde si také získal jméno, se rozloučil DrLupo, který podepsal exkluzivní smlouvu s konkurečním YouTube Gaming. Lupo v rozhovoru uvedl, že mu tento krok dodá jistotu na celý život, ale hlavně mu umožní trávit daleko více času s rodinou.

Oblíbený FPS a battle royale streamer se sice přesouvá na jinou platformu, tudíž přijde o spoustu svých stálých fanoušků. Pokud vám je však jedno, kde DrLupo streamuje, o nic nepřijdete. Lupo se chystá i nadále na streamech věnovat hraní her, ovšem tento přechod mu také otevřel nová vrátka. Je tedy možné, jak sám uvádí, že se podíváme také více do jeho osobního života skrze vlogy.

Za YouTube jej okamžitě přivítal Ryan Wyatt, který vyjádřil své nadšení, že může spolupracovat s někým, jako je DrLupo, kdo toho tolik udělal pro svou komunitu, ale i další. Lupo je známý svými nesčetnými charitativními streamy, především zaměřené na boj s rakovinou. Těmto skutkům určitě s přechodem na YouTube nebude konec a kdo ví, možná se objeví další příležitosti, jak lépe pomoci potřebným.

Uvidíme, jak se oblíbený streamer usadí na nové platformě a co vše od nynějška uvidíme v jeho repertoáru. Na YouTube ho můžete sledovat již od 31. srpna.