Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá zastávka Guseppe MČR Tour je tady. Kvalifikace jsou otevřené pro všechny!

12. 7. 2021 | 21:08 League of Legends
Po úspěchu první zastávky přicház, zcela dle očekávání, ta druhá. Guseppe MČR Tour nadále pokračuje ve svém průběhu a už od tohoto čtvrtka se znovu spustí boje o postup na Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu tohoto roku. Kvalifikace jsou otevřené pro všechny, takže pokud se na to cítíte, tak se můžete přidat a vyzkoušet si své schopnosti proti domácí elitě.
Druhá zastávka Guseppe MČR Tour je tady!
Druhá zastávka Guseppe MČR Tour je tady!
Zdroj: PLAYzone

Pár týdnů od posledního finále uteklo jako voda a nyní se znovu vracíme do ruchu kvalifikačních bojů v rámci Guseppe MČR Tour. První zastávku naprosto ovládla eSuba a odnesla si tak hlavní cenu v podobě přímého postupu na Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu. Kdo je bude následovat? Klidně to můžete být i vy. Jediné, co stačí, je chuť hrát, nějaký ten talent a skupina kamarádů.

Odměny se od posledně nezměnily a nadále tak hlavní cenou zůstává přímý postup na Vodafone MČR. Rovněž i rozdělené body začínají hrát roli, protože za účast v Mastercard Hitpoint Masters a Hitpoint Challengers jich zatím není zas tak moc, takže i zapojení se do kvalifikací a postup do měsíčního finále je určitě velkou motivací.

Bodování za jednotlivé zastávky MČR Tour:

1. místo: přímý postup na finále MČR 
2. místo: 700 bodů
3. - 4. místo: 450 bodů
5. - 6. místo: 300 bodů 
7. a 8. místo: 200 bodů 

Základní informace League of Legends sezóny v kostce:

Start sezóny: 15. 5. 2021
Ukončení bodování: 24. 10. 2021
Postupujících týmů na finále: 8
Termín MČR finále: listopad
Součásti kvalifikace: 3x Guseppe MČR Tour, Mastercard Hitpoint Masters, Hitpoint Challengers
Aktuální informace o celé sezóně najdete vždy na oficiálních stránkách mcrpc.cz

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: MČR, Guseppe, eSuba
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.