Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý den Worlds je za námi a favorité zůstávají neporaženi. Spodek tabulky ale vypadá zajímavě!

7. 10. 2021 | 08:18 League of Legends Reportáž
Po hektickém prvním dni Mistrovství světa v League of Legends se týmy vrací zpátky do normálu a až na pár výjimek jsme mohli během druhého dne daleko více kontrolovanou hru od těch největších favoritů play-in fáze. Naopak týmy ve spodních částech tabulky začínají pociťovat tlak a například Galatasaray naprosto nezvládl svou sadu zápasů a cesta do hlavních skupin se mu komplikuje.
Druhý den Worlds je za námi!
Druhý den Worlds je za námi!
Zdroj: Riot Games

První den nám na všech sociálních sítích přinesl výbornou podívanou a pořádnou várku nějakých těch memes, ale přece jen hráči jsou na Mistrovství světa hlavně od toho, aby ukázali, co v nich je, a zabojovali o titul. Během druhého dne už se ve většině draftů týmy uklidnily a vsadily na takovou větší klasiku, ale přesto jsme mohli sledovat několik šampionů i ze včerejška. Například Amumu support naprosto předčil mnoho dalších postav, které na této roli byly ještě pár měsíců zpátky stálicí.

Nejvíce ovšem ve středu upoutali pozornost jiní hráči. Icon z týmu LNG se svým Zedem na midu a v poslední hře dne chorvatská legenda hájící barvy Cloud9 Perkz, který nám znovu předvedl Tryndamera na midu. Předtím si ještě zvládl na Sylasovi poradit v duelu proti Beyond Gaming a jejich midaři Maoanovi. Ten se rozhodl být odvážný, ale ani Yone mu nepomohl k poražení evropské legendy. Ve třetím dni Worlds se už můžeme dozvědět první postupující týmy do play-off, kde se bude hrát o postup do hlavních skupin Mistrovství světa.

Guseppe
Guseppe
Foto: mcrpc.cz

Kompletní výsledky všech zápasů druhého dne Worlds jsou následovné:

Skupiny po druhém dni Worlds
Skupiny po druhém dni Worlds
Foto: Riot Games
Štítky: Worlds
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.