Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot bude nově reprezentovat oblíbený streamer

17. 9. 2021 | 09:00 Twitch.tv Přestup
Organizace Dynamo Eclot se snaží prorazit různými cesty, nejen díky úspěchům v samotných turnajích. Na pomoc si nyní přizvali oblíbeného streamera, který se v posledním roce zařadil mezi velké ryby domácí scény. Tento herní tým nyní bude reprezentovat Cuky.
Cuky222
Cuky222
Zdroj: Dynamo Eclot

Dominik 'Cuky' Cukr se streamování pravidelně věnuje od roku 2019, až posledních 12 měsíců je ale pro něj přelomových. Jeho specifický styl humoru si našel své obecenstvo a v tuto chvíli již pokořil hranici 100 tisíc sledujících na Twitchi. Aktivní je také na YouTubu, kde se k této metě také blíží mílovými kroky. V rámci jeho obsahu se dočkáte Minecraftu a CS:GO, ale také čehokoliv šíleného, co mu padne zrovna ten den pod ruku.

Kromě toho se ale Cuky dlouho aktivně věnoval samotnému esportu, a tak dává smysl, že se nyní spojil právě s herní organizací Dynamo Eclot. Spolu se Stormem, Marckem a Neonstarem patřil mezi největší propagátory Rocket League u nás a tato skupinka se zapříčinila o zvýšenou popularitu a vůbec existenci RL turnajů u nás. Sám Cuky turnaje komentoval a komentuje dodnes, navíc si jej rád čas od času také stále zahraje.

O 26letém tvůrci obsahu jste také mohli slyšet ve spojitosti s KeX Crew, což je uskupení streamerů s DeeThanem či MarweXem, jehož členové zažili v posledním roce velký boom. Právě tato skupinka jistě dopomohla k tomu, jak je Cuky populární. Jsme moc zvědavi, co s ním Dynamo Eclot vymyslí za obsah, protože většina předních domácích týmů má pod svými křídly podobné ambasadory. Nebo se snad dočkáme Rocket League sekce?

Štítky: Dynamo Eclot, Cuky
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.