Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot i podruhé poráží Entropiq Prague a v semifinále se postaví obhájcům ze SINNERS

27. 11. 2021 | 12:11 Counter-Strike 2 Reportáž
Sobota je tu a v prvním zápase dne se proti sobě postavili Dynamo Eclot a Entropiq Prague. Oba týmy už se potkaly ve středu, tentokrát ale šlo o mnohem více – o místenku v semifinále, kterou mohl získat jenom jeden.
Dynamo Eclot
Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone / MČR

Veto bylo skoro stejné, jako při prvním vzájemném střetnutí ze středy, takže se opět začalo mapou Dust 2. I když šlo o volbu týmu Entropiq Prague, tak Dynamo Eclot zas a znova ukázalo, že se na této mapě soupeře nebojí. Ve velké formě se rozehrál capseN, HONES ale 1v2 clutchem zpomalil růst vedení DNE. Bylo to však jen na chvíli, protože kalkulovaná agrese vycházela obrannému týmu na výbornou. Entropiq Prague se zmohli jen na tři body a věděli, že za CT bude muset zabrat. Dynamo Eclot i počtvrté na turnaji na Dustu zvládli pistolky, EIQ se ale ještě jednou vzchopili a zaveleli na comeback, i když spousta kola byla těsná a rozhodovaly mnohé clutche. DNE to ale nakonec zvládli a tentokrát jdou do vedení v sérii po vyhraném Dustu poměrem 16:11.

Druhá mapa ale byla jiná. Dynamo Eclot si tentokrát zvolili Inferno, oproti minulé Mirage. Jejich pistolkový winstreak pokračoval i tady, ale Entropiq Prague se ve forcebuyi vzepřeli a rozjeli velkou show. Z prvních jedenácti kol vyhráli devět a vší silou si šli pro srovnání v sérii. DNE ale v závěru strany vybojovali čtyři body a zadělali si na dobrý základ, aby začali za CT stranu stahovat skóre. EIQ se za útok příliš nedaří a tady se to opět potvrdilo. Obranná tvrz na obou stranách mapy byla vybudována dokonale a Entropiq Prague se zmohli jen na tři body. Dynamo Eclot tentokrát táhl nbqq, ale capseN v celé sérii nastřílel parádních 29 killů. DNE to dotáhli a vítězí tentokrát rozdílem 16:12, což znamená, že celkovým skóre 2:0 získávají možnost zahrát si o medaile. 

Dynamo Eclot vs. Entropiq Prauge
Dynamo Eclot vs. Entropiq Prauge
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.