Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot potvrdili své kvality a poráží ve svém úvodním duelu Entropiq Prague

24. 11. 2021 | 23:06 Counter-Strike 2 Reportáž
Skupina A započala výhrou eSuby, jako další se na stage proti sobě posadili Dynamo Eclot a Entropiq Prague. DNE na obou mapách měli dominantní první strany a EIQ se bohužel nedokázali vzepřít natolik, aby urvali alespoň jednu mapu. V pátek si tak zahrají o přežití, zatímco Dynamo Eclot čeká souboj o výhru skupiny.
DNE capseN
DNE capseN
Zdroj: PLAYzone

Druhý zápas středečního večera započal mapou Dust 2. Volba Entropiq Prague ale nešla vůbec podle představ, ba úplně naopak. Dynamo Eclot se za obranu dařilo a díky parádním výkonům všech hráčů se dostali do vedení 11:4. Po změně stran zvládli také pistolky a druhé kolo, poté ale soupeř začal vracet úder. Comeback se dostal až do stavu 14:15, Dynamo Eclot ale opět zaútočili na B, kde mapu na poslední možnou šanci zvládli zakončit.

Entropiq leckr
Entropiq leckr
Foto: PLAYzone / MČR

Volba DNE padla na Mirage a tomuto celku vůbec nevadilo, že začal za útok. Po parádní pistolkové akci od ZEDa se následně dostali postupně až do vedení 6:0, posléze 8:1 a celou první stranu ovládli 11:4. Střílelo to sice jenom třem hráčům, ti si ale se soupeřem krásně pohrávali. Jednostranná hra pokračovat i po změně stran, jedním jasným kolem za druhým to Dynamo Eclot dotáhlo a vstupem do turnaje potvrzuje dobrou formu.

Dynamo Eclot vs. Entropiq Prague
Dynamo Eclot vs. Entropiq Prague
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.