Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE esports nadále vévodí tabulce Sazka eLEAGUE, eSuba už je třetí

14. 9. 2021 | 12:19 Counter-Strike 2 Reportáž
Sazka eLEAGUE má za sebou čtvrté hrací kolo, které se opět odehrálo nekompletní. Entropiq museli odložit už svůj druhý zápas v řadě, když SINNERS nemohli nastoupit kvůli kolizi s TWR Eastern European Masters. Ostatní týmy tedy dostali šanci se posunout v tabulce, kdo toho využil nejvíce?
Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE
Zdroj: trofej pro vítěze

Zkrácené hrací kolo odstartoval rekordně rychlý duel vedoucího týmu tabulky s tím posledním. ENTERPRISE esports dovolili Semtex.Brute jenom tři kola a ukázali, proč patří mezi nejlepší domácí týmy současnosti. Zareagovat na to následně chtěla eSub, která vyzvala Sampi.Tipsport. Zklamání z nepostoupení do play-off 1. Tipsport COOL ligy uhasila jednoznačná výhra, díky níž dohnali třetí místo i s méně odehranými zápasy. Třetí duel dne pro změnu nabídl boj o cenné body v barážové bitvě, které si eEriness MARVO a Dark Tigers rozdělili rovnoměrně. Tento souboj okolo 7. místa rozuzlí nejspíše až v posledním kole, kdy Brute vyzvou DTG.

Všechny ale zajímá především souboj o přední příčky. Umístění v TOP 2 totiž zajistí semifinále, a zatím to nevypadá, že by někdo měl na to, aby z těchto pozic sesadil ENTERPRISE a SINNERS. Klíčový je tak boj dalších týmů, který bude pokračovat mimo jiné také v dohrávkách. Duely Entropiq Prague s eSubou a SINNERS budou dohrány 16., respektive 24. září, po čemž už v kombinaci s pátým kolem budeme vědět, na čem jsme.

Výsledky 4. kola:

Aktuální tabulka soutěže
Aktuální tabulka soutěže
Zdroj: Sazka eLEAGUE
Štítky: Sazka eLEAGUE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.