Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq na výhru nedosáhli! Tým LOST se stává vítězem NVIDIA Cupu

20. 6. 2021 | 09:00 PUBG: Battlegrounds
Po menší odmlce, která se uskutečnila po úspěšné sérii Grunex Masters, domácí scéna opět ožila. NVIDIA společně s portálem Grunex pro domácí hráče připravila turnaj, ve kterém se týmy utkaly o 1 tisíc dolarů. Turnaj přinesl zajímavou podívanou, kteří hráči turnaji dominovali?
Entropiq PUBG tým
Entropiq PUBG tým
Zdroj: Entropiq

I přes konání evropského major turnaje v podobě PCS 4 je domácí scéna aktivní, v sobotu 19. června bylo na programu finále Grunex NVIDIA turnaje. Tomu předcházela dvě kvalifikační kola, z nichž vzešlo šestnáct týmů, které se popraly ve finále o prize pool v hodnotě 1 000 $. Celým turnajem provázeli spajKK a ImDivinE.

V samotném finále nechybělo spoustu známých týmů, ať se již jednalo o nedávné finalisty PCS 4 kvalifikace Entropiq a Ztracené, kteří v turnaji nastoupili pod novým názvem LOST, nebo vítěze posledního Grunex turnaje Do środka, za které nastupuje zahraniční hráč Michał "KnorkiS" Bławat. Kromě tohoto polského hráče se zúčastnili i hráči dalších národností, ať se již jednalo o Švéda iMomme z týmu Yikees, německého hráče Vorixe, kterého znáte z týmu mForce, kde působí s dalšími hráči z týmu Fadee Gaming, Duffem a Klimsonem. Posledním zahraničním hráčem byl ruský střelec pod přezdívkou hallomybad z týmu IMPAAAAACT.

Právě poslední zmíněný tým vyhrál první hru, bohužel v dalších hrách se jim příliš nedařilo. Nejlepším týmovým výkonem se prezentoval tým LOST, který kromě jedné hry pokaždé skončil v TOP 4. Tým ve složení Crowley, TN, Trefeek a Dafit si díky super výkonu odnáší z turnaje 600 dolarů. Stříbro berou hráči ENTERPRISE, kteří si odnáší 300 dolarů. Tým této organizace se oproti předchozím turnajům představil v naprosto novém složení hráčů: TIXI, Grendys, jANYY a Dedrix. Na bronzové pozici se umístili Beer Fellas, kteří obhájili třetí místo z Grunex Masters. Jako jediní vyhráli dvě hry, na vítězství to ovšem nestačilo a kvarteto Werzic, ma1ke, Kr0g a z00m se musí spokojit se 100 dolary. Ještě více nespokojeni zajisté budou hráči Entropiq, kterým se kromě jedné hry žádná jiná hra nepodařila a skončili až na 10. místě.

Celkové pořadí turnaje Grunex NVIDIA turnaje:

Grunex NVIDIA Výsledky
Grunex NVIDIA Výsledky
Zdroj: Liquipedia
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!