Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq oznamuje novou PUBG sekci! Je jim 6. nejlepší tým Evropy!

10. 8. 2021 | 18:16 PUBG: Battlegrounds
Spekulace se potvrdily, Entropiq dnešním dnem představuje novou sestavu své PUBG sekce! Tento tým, kromě dobrých výsledků v Evropě, drží postupovou příčku na mistroství světa v PUBG! O jaký tým se jedná a kdy nejdříve ho uvidíme v akci?
Nová sestava Entropiq
Nová sestava Entropiq
Zdroj: ENTROPIQ

Před pár dny jsme vás informovali o rozpadu nejúspěšnějšího domácího celku v PUBG. Organizace Entropiq na svém Twitteru oznámila, že další informace prozradí již brzy, dnešním dnem do světa vypouštějí zcela novou sestavu! A jedná se o opravdu hvězdný tým.

Novou akvizicí se stává tým, který dosud vystupoval pod jménem Redline, umístil se na krásném třetím místě v červnovém PCS 4, kde hráči získali 25 000 amerických dolarů, ale co je důležitější, 215 PGC bodů. V součtu 250 bodů drží 6. postupovou pozici, což znamená, že pokud se jim PCS 5 vydaří, uvidíme tento tým na mistroství světa v PUBG. K ještě lepším výsledkům má pomoct trenér Entropiqu PistolaTime.

Dle prohlášení Entropiqu mají hráči za sebou již první bootcamp, který se uskutečnil v Praze. Cílem tohoto bootcampu bylo zaměření na teambuilding, focení v Entropiq dresech a poznání nového zázemí.

Entropiq tak pokračuje ve své zahraniční cestě, po nabrání zahraničního CS:GO týmu nyní stejný osud potkalo i PUBG. K této spolupráci se vyjádřil CEO Entropiqu Daniel Kloud: "Herní titul PUBG chceme nadále podporovat. Jsme nadšení, že jsme dostali příležitost podepsat nejlepší volný tým v Evropě a v situaci, kdy již nebylo možné udržet náš bývalý tým pohromadě, jsme se relativně rychle dohodli na podmínkách spolupráce s Redline."

Sestava se pod touto organizací představí na nadcházejícím PCS 5 turnaji, ve kterém jsou nasazeni v Regional Playoffs části (tedy v podstatě v uzavřené kvalifikaci), ta proběhne 20. - 22. srpna. Tým je tak krůček od samotného Grand finále, ve kterém půjde o prize pool 250 000 amerických dolarů! 

Nová sestava týmu Entropiq:

 Chorvatsko Luka "Lukarux" Rukavina
 Srbsko Jovan "Naylup" Tomasevic
 Chorvatsko Jurica "ivas" Baronic
 Srbsko Milos "Qbe" Darinkovic
 Kanada Tom "PistolaTime" Banel - trenér

Nová sestava týmu Entropiq
Nová sestava týmu Entropiq
Zdroj: ENTROPIQ
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!