Přejít k hlavnímu obsahu

Velká rána pro domácí scénu! Entropiq PUBG sekce končí!

5. 8. 2021 | 18:26 PUBG: Battlegrounds
Jako rána z čistého nebe přišlo oznámení nejúspěšnějšího domácího PUBG týmu o rozpadu. Tým, který za celou dobu působení v této oblíbené hře zaznamenal pouze jednu změnu, dnešním dnem končí, na scéně tak vzniká mezera. Podaří se nějakému domácímu celku na úspěchy tohoto týmu navázat a mezeru zaplnit?
Entropiq PUBG tým
Entropiq PUBG tým
Zdroj: Entropiq

Sestava oblíbené zeleno-černé domácí organizace, která u nás na domácí scéně působila necelé tři roky pouze s jednou změnou v sestavě, končí. Původní sestava ve složení hráčů Hawki, RedgieBeardo, Double a Kejdoran společně prošla týmy Moops a Extatus, ve kterém se jim povedlo v roce 2019 získat Vodafone MČR titul. Ukázali tak, že v naší užší domácí špičce patří k tomu nejlepšímu. Tento úspěch jim taktéž vystřílel angažmá v týmu Entropiq. Po necelých třech měsících byl tým nutný sáhnout ke změně, Kejdoran byl vystřídán Nowikkem a sestava oficiálně působila v novém složení až do dnešního dne. 

Prvními náznaky o tom, že něco není dobře, přinesl nedávný turnaj ESL Masters, ve kterém se Entropiq dostal do samotného Grand finále. I přes konečné 16. místo kluci ukázali, že v nich potenciál stále je. V tomto turnaji ovšem Entropiq nastoupil v jiné sestavě, místo Doubla nastoupil finský střelec curexi a hodně lidí si mohlo říkat, že něco není v pořádku a v týmu se vyskytuje problém. Dle dostupných informací byl oním hlavním problémem důvěra a komunikace uvnitř týmu, která měla za následek rozpad celého týmu.

Co bude s bývalými hráči Entropiq nikdo neví, každému hráči byla nabídnutá práce v Entropiq. Hawki bude mít na svědomí videotvorbu, zatímco oblíbený streamer RedgieBeardo se bude podílet na budoucích projektech této organizace. Nowikk dokonce ve videu přiznává, že bude v týmu pokračovat jako hráč. Ani jeden hráč nevyloučil úplný konec své kariéry v této populární battle royal hře, uvidíme co nám tedy budoucnost přinese. 

Bývalá sestava týmu Entropiq:

 Česká republika Dominik "Hawki" Gryga
 Česká republika Vojtěch "Double" Ptáček
 Česká republika Matěj "Nowikk" Krmela
 Slovensko Filip "RedgieBeardo" Tutko
 Kanada Tom "PistolaTime" Banel - trenér

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!