Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq přichází s novým projektem pro své fanoušky!

12. 8. 2021 | 18:00 Všechny hry
Entropiq přichází s novým projektem, který se zaměřuje na propojení fanoušků této zeleno-černé organizace, pomoci tomu mají známé tváře z vysílání na Twitchi, ale taky známý český hudebník. Uvidíme, co nového nám tento zajímavý projekt přinese.
Friends&Fellaz
Friends&Fellaz
Zdroj: ENTROPIQ

V posledních dnech je Entropiq velice aktivní, po oznámení nového přírůstku v podobě 6. nejlepšího PUBG týmu v Evropě, pouští do světa nový projekt se zaměřením na své fanoušky. O jaký projekt se jedná?

Dnešním dnem tato oblíbená esportová organizace spouští nový influencerský program s názvem: „Friends & Fellaz“. Jedním z cílů tohoto projektu je spojování fanoušků napříč komunitami a vytváření nových přátelství. V tomto programu nalezneme celkem devět jmen, který tento program budou zaštitovat, dle slov organizace jde pouze o začátek, těšit se tak můžeme postupem času i na další známá jména. 

Mezi hlavními tvářemi tohoto projektu je zařazen jeden z nejznámějších rapperů tuzemské scény Renne Dangkterý je známý za své hity Kytky z pumpy, O trochu líp nebo Řetězy. Když se zrovna nevěnuje hudbě je vášnivým hráčem a příležitostným streamerem. Figuruje zde i CzechCloud, jeden z největších streamerů na tuzemské scéně, který se nyní zaměřuje především na reakce z aktuálního dění, dříve se věnoval zejména karetním hrám - své největší sbíral ve hře Hearthstone, ve které v roce 2017 získal titul mistra světa s českou reprezentací. Dalším zajímavým jménem je Charlien, jediná streamerka v této společnosti, která je známá pro svou art tvorbu - její emoty mají početné zastoupení na mnoha kanálech českého Twitche. Dále zde můžeme najít bývalého Entropiq PUBG hráče Redgieho, předního PUBG komentátora Divineho a jeho CS:GO kolegu Stratyho. Nechybí ani oblíbený CS:GO streamer Vláďa, reakční streamer HaiseT či komunitní streamer Professor Z.

V rámci tohoto projektu jsou samotnou organizací připravovány online i offline události, ve kterých budete mít příležitost potkat oblíbené influencery a streamery osobně, kromě toho budete mít taktéž příležitost zjistit, jak tato esportová organizace funguje.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!