Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a Ztraceni bohužel končí, PiXeL1K si zahraje finále PCS 4

24. 5. 2021 | 09:30 PUBG: Battlegrounds
Ze zbývající šestnáctky týmů v divizi EU West vzešly tři nejlepší týmy, které se kvalifikovaly do hlavní fáze PSC 4, kde se bude hrát o prize pool 250 000 EUR. Do závěrečných bojů zasáhli domácí zástupci, kterým se bohužel nepodařilo postoupit. I přesto v hlavní fázi budeme mít českého zástupce! Jak se českým týmům v poslední fáze kvalifikace dařilo?
PCS 4
PCS 4
Zdroj: PUBG CORPORATION

V neděli se od 19:00 odehrálo šest her, které rozhodly o postupujících týmech do hlavní části. Ještě před začátkem her k nám přišlá radostná novina v podobě nového týmu domácího hráče pixel1ka, kterým se stala turecká organizace Digital Athletics, který je jeden z týmů s přímou pozvánkou do hlavní části soutěže.

Hned první hru dokázal vyhrát tým Entropiq, třetí hru se podařilo Ztraceným urvat 2. místo. Bohužel tím dobré výsledky skončily, Entropiq se nakonec umístil na 7. místě a tým Ztraceni skončili na 14. místě. I když to domácím zástupcům ve finále kvalifikace nevyšlo, týmům děkujeme za reprezentaci domácí scény.

Finále PCS 4 kvalifikace
Finále PCS 4 kvalifikace
Zdroj: twire.gg

První tři týmy: FIVE, SKADE a Redline se připojují k ostatním týmům v hlavní části PCS 4, které bude probíhat od 12. do 27. června, kdy se během šesti hracích dnů týmy představí v 36 zápasech. Turnaj se odehraje Most Chicken Rule systémem, tedy systémem, kdy zvítězí tým s největším počtem vyhraných her.

Seznam postupujících týmů do hlavní soutěže:

Digital AthleticsVirtus.proNatus VincereENCE
FaZe ClanTeam LiquidHeroicFIVE
SKADERedlineEXhalatioNMutiny
AfterAltBBL EsportsBlaze EsportsTeam Elite
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!