Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba to s Hearthstonem nevzdává! Její dvě nové posily se představí už zítra na MČR

5. 11. 2021 | 10:10 Hearthstone Přestup
Vodafone MČR v Hearthstone klepe na dveře, ale pouhé dva dny před startem turnaje jsme se dočkali pikantního přestupu dvou hráčů. Dvojice bývalých reprezentantů Dynama Eclot našla domov v eSubě, která se bude chtít vrátit na trůn.
eSuba
eSuba
Zdroj: sociální sítě týmu

Hearthstone měl v týmu eSuba vždy tradici. Éra pod taktovkou Petra 'CzechCloud' Žaluda je sice dávnou historií, ale tradiční domácí organizace jako jedná z mála nadále karetní esportové jedničce věří. Třikrát z prvních pěti let MČR v Hearthstone měla eSuba svého zástupce ve finále, po zklamání z roku 2019 loni přišlo vůbec první finále bez reprezentanta eSuby. První reakci byl příchod Matyáše 'Krajda' Krajíčka, nyní však připlouvají další dvě ryby.

Před nedávnem se organizace Dynamo Eclot rozhodlo nepokračovat s podporou Hearthstone a hráči dostali možnost si narychlo před MČR sehnat nové angažmá. Tři z nich již měli jistou účast, a právě eSuba této naskytnuté příležitost využije vůbec nejvíce. Zatímco Jakub 'Pardub' Pardubský přestoupil do Sazka.Inaequalis, Jan 'BlizzconJan' Smutný bude na MČR reprezentovat Narcis esports a tak zbylí dva hráči zamířili právě do eSuby.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Dosud čtyřčlennou sestavu včerejším večerem doplnili Matyáš 'Matty' Kalužný a Milan 'm1lan' Šnajdr. V obou případech jde o prvotřídní hráče, kteří mohou pomýšlet na medaile. Matty dokonce před pěti lety triumfoval, když tehdy v barvách Inside Games porazil svého budoucího spoluhráče m1lana. Ten ještě k tomu získal druhé stříbro v loňském roce, což značí, že je na tom stále hodně dobře. Více m1lan prozradil sám v rozhovoru.

Osmý ročník Vodafone MČR v Hearthstone proběhne již tuto sobotu a neděli. Šestnáctka elitních hráčů se popere o titul a my již známe i jejich decklisty. Na všechny informace v kostce se můžete těšit odpoledne.

Matty & m1lan
Matty & m1lan
Foto: eSuba
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.