Přejít k hlavnímu obsahu

Ewok z FaZe Clanu prochází depresí, nezvládá nenávist

20. 3. 2021 | 15:00 Fortnite
Ewok by se svým vyjádřením na Twitteru rád omluvil za své "znuděné" až otrávené chování. Několik posledních měsíců si prochází depresemi a silně se to odráží na kvalitě jeho streamů. Fanoušky však uklidňuje, že nemá v plánu s kariérou přestat, i když občas sní o normálním životě.
FaZe Clan Ewok
FaZe Clan Ewok
Zdroj: koláž jpstreamer

Soleil "Ewok" Wheeler je populární streamer, který podepsal v roce 2019, kdy mu bylo pouhých 13 let, smlouvu s týmem FaZe Clan. Poslední měsíce si ale prochází depresí, a to se silně odráží na jeho náladě na streamu. Fanoušci si toho samozřejmě všimli a zahlcovali ho ihned otázkami ohledně situace, kterou prožívá. Jelikož o tom Ewok nerad mluví, samozřejmě kvůli nenávistným komentářům na jeho adresu, moc se až do teď nevyjadřoval. 

Jakmile byla éra přechodu na Mixer, Ewok byl jeden z těch, kteří přešli. Poté, co byl Mixer zrušen, se ale vrátil na streamovací pole Twitche. Ewok se narodil jako hluchý, takže většinou používá znakovou řeč. Minulý rok udělal Ewok jeden z největších kroků ve svém životě když oznámil, že je transsexuál. Muselo být těžké, přijít s tak velkou věcí na svět ve svých 14 letech, ještě když je jeden z nejsledovanějších Fortnite streamerů. Od loňského roku je tedy označován v mužském rodě. Od svého oznámení měl opravdu těžké období a fanoušci si všimli, že se to odráží na jeho náladě na streamech. Jeho vyjádření a hlavně vysvětlení ohledně situace, kterou momentálně prožívá, napsal na Twitter

Ewok dále odhalil, že se jeho deprese zhoršuje, především kvůli nenávisti, kterou od lidí dostává. Někdy prý sní o tom, aby byl jeho život zase normální. Nakonec je ale samozřejmě moc rád za všechnu podporu, kterou dostává od svých fanoušků a lidí v komunitě a na oplátku je ujišťuje, že nehodlá všechnu jeho cestu a potenciální úspěch zahodit jen kvůli lidem, kteří šíří nenávist.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Ewok