Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci chtějí vytvořit International PewDiePie Day

4. 4. 2019 | 10:00 Všechny hry
Na počest války o odběry s T-Series se fanoušci rozhodli vytvořit International PewDiePie Day (v překladu Mezinárodní PewDiePie den). Co přesně bude denním programem zatím ale není jasné.
PewDiePie
PewDiePie

Co se fandomů týče, má PewDiePie jeden z nejsilnějších. Jeho skoro stomilionová bro army je svému idolu jaksepatří oddaná, obzvláště v boji o odběry s T-Series. V uplynulých dnech byl boj hodně těsný, jak se rozdíl v odběrech kanálů zmenšuje. 

Zdá se, že bro army trochu pozměnila svůj cíl. Místo toho, aby lidé odebírali PewDiePie a tím mu pomohli porazit T-Series, chtějí, aby ho začali odebírat kvůli překonání 100 milionů odběratelů ještě před T-Series. Sto milionů odběratelů je obrovský milník nejen pro jakýkoliv kanál, ale i pro samotný YouTube, neboť k tomu zatím nikdy nedošlo.

I proto fanoušci chtějí vytvořit International PewDiePie Day. Nápad vznikl na r/pewdiepiesubmissions subreddit a už má přes 30 000 hlasů, zdá se, že hodně lidí je pro. Vše začalo nápadem s 'Captain Marzia' a už to jelo.     

Zatím nebylo přesně rozhodnuto, co přesně bude součástí International PDP Day. Podle serveru GameByte by to ale mohlo zahrnovat lasagne, plno meme recenzí a hodinku nebo dvě Happy Wheels. Novým členům bro army doporučují dlouho zapomenuté Lets Playe her jako Amnesia, Mad Father nebo Ib.  

Pokud se chcete také zapojit, nezapomeňte si v kalendářích zakroužkovat datum 29. dubna, kdy International PewDiePie Day vypukne.    

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: GameByte
Štítky: PewDiePie