Přejít k hlavnímu obsahu

Favorité turnaje Inside Games nestačí na Experiment Gaming! Last Call nabírá na obrátkách

8. 10. 2021 | 22:46 Wild Rift Live coverage
Finálový víkend Samsung Last Call započne už dnes a budeme moci sledovat pětici “best of the rest” týmů, které se poperou o dvě poslední místa na MČR v mobilních hrách. Největšími favority jsou Inside Games, ale překvapit může naprosto kdokoliv. Pokud nestihnete zavítat na stream, tak v tomto článku vás budeme o průběhu zápasů průběžně informovat.
Last Call je tady!
Last Call je tady!
Zdroj: PLAYzone

Poslední šance pro kvalifikaci na MČR je tady! Pět týmů, dvě volná místa a fascinující víkend před námi – tak bychom mohli popsat to, co nás čeká dnes od 18:45 na Twitch kanále PLAYzoneCZ ve společnosti skvělé komunity a také těch nejlepších domácích komentátorů, které jsme si pozvali už v minulých dnech na rozhovory. Něco více o naší komentátorské čtveřici si můžete přečíst zde. Pokud nestíháte být u streamu, tak nejaktuálnější informace o průběhu zápasů budete moct najít v tomto článku. Těšíme se na vás!


Přejeme hezký večer dámy a pánové, začíná Samsung Last Call ve Widl Riftu. V prvním duelu na sebe narážejí Experiment Gaming a Bangers. Kdo si odnese první výhru a posune se blíže k postupu na MČR?

Experiment Gaming 2:0 Bangers

První výhru si na své konto připisují Experiment Gaming, kteří během rychlých dvou her naprosto rozebrali tým Bangers. Speciálním jménem se stal Ashed na topu, který se svým Singedem v první hře pobavil naše komentátory a pomohl svému týmu v postupu dále. Zde na ně čekají favoriti turnaje Inside Games, tak uvidíme, co z toho duelu vzejde. Bangers míří do losers bracketu, kde se utkají o setrvání v turnaji.

Connecting Esports 2:0 Inaequalis

V druhém zápase dne si zvládli lépe poradit Connecting Esports, kteří nedali šanci týmu Inaequalis. Bohužel zápas nepůsobil moc vyrovnaně a hráči Inaequalis se musí pořádně připravit, protože v dalším zápase je čekají Bangers. Naopak Connecting Esports vypadají velice dobře a udělají skvělého protivníka vítězi následujícího duelu. Tím je zápas Inside Games proti Experiment Gaming. Dočkáme se konečně tří her, nebo bude pokračovat šňůra jednoznačných stompů?

Inside Games 0:2 Experiment Gaming

První překvapení turnaje je na světě! Hlavní favorité turnaje Inside Games nestačí na Experiment Gaming a to docela jednoznačně. EG naprosto přejeli své soupeře a berou výhodu do zítřejšího dne do svých rukou. Naopak Inside Games se musí zavčasu oklepat, aby nepřišla během zítřka nějaká náhodná prohra, která by je poslala domů a pryč z poslední šance pro kvalifikování se na MČR v mobilních hrách. To samé hrozí v následujícím zápase týmům Inaequalis a Bangers – jeden z nich se s MČR rozloučí!

Bangers 2:0 Inaequalis

Poslední hra dne je za námi a Bangers udržují své šance na postup na Samsung MČR v mobilních hrách na živu! Inaequalis nedokázali zavčasu ukončit druhou hru a Bangers se díky tomu dokázali dostat zpátky do hry. Hlavním hráčem byl koRy se svým Ziggsem, který si udržoval všechny své protivníky daleko od těla a několik situací svými bombami dokázal potahat. Pro dnešek je to od nás ovšem už vše. Pokračujeme zítra od 16:45, budeme se na vás těšit!

Samsung Last Call: Winners Bracket
               
    Inside Games0         
               
       Experiment Gaming-      
 Experiment Gaming2            
    Experiment Gaming2         
 Bangers0            
           World Vítěz WB-   
               
    Inaequalis0         
              World Postupující 
       Connecting Esports-      
               
    Connecting Esports2     World Vítěz LB-   
               
Samsung Last Call: Losers Bracket
           World L WB4-   
    Inaequalis0         
       Bangers-     World Vítěz LB 
    Bangers2         
           World W LB2-   
               
       Inside Games-      
               
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.