Přejít k hlavnímu obsahu

Filmeček k akci Sentinels of Light je venku, co na něj říkáte?

9. 7. 2021 | 17:19 League of Legends
Riot Games se znovu skvěle předvedli co se týká animace a tvorby mini filmů. Akci Sentinels of Light doprovází filmeček “Před úsvitem”, který na svých sociálních sítích odprezentovali zároveň s vydáním eventu ve hře. Bonusem k tomu všemu je to, že event je plně interaktivní, takže se skutečně můžete v kombinaci s tímto mini filmem vžít do role Strážce světla.
Nový filmeček je tady!
Nový filmeček je tady!
Zdroj: Riot Games

Tvorba výborných mini filmů je u Riot Games specialitou a nyní se do celé sbírky přidává další kousek. Before Dawn (neboli Před úsvitem) je doprovodný filmeček k akci Sentinels of Light, která je od včerejška součástí League of Legends. Hráči plní úkoly, jimiž je provází interaktivní zařazení vybraných šampionů jako Strážců světla. Do začátku je to Senna a Lucian, ale poté se do příběhu zapojí další postavy, které obdržely nové skiny. Teď už ovšem k samotnému videu.

V mini filmu můžeme vidět souboj Vayne a Demacijských strážců proti příšerám z Černé mlhy a poté proti Shyvaně, která byla pohlcena temnem. Vayne tento souboj na oko vyhrála, ale právě temnota v Shyvaně ji brání před smrtí. Duel se zvrtne a Vayne přijde na pomoc v poslední chvíli dvojice Lucian a Senna. Ti společně ve třech porazí Shyvanu a Vayne je poté zasvěcena do celého problému zničení světa, který vytvořil sám Viego.

Pokud ovšem máte rádi český dabing, tak i na vás si Riot Games vzpomněli a vydali samostatné video i pro náš domácí trh. My jsme na něj naopak nezapomněli, takže tady ho máte. 

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.