Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Datart MČR Battle je tady! Kdo se přiblíží k postupu na MČR?

16. 9. 2021 | 16:34 Brawl Stars MČR mobile
Poslední turnajová série v rámci Datart MČR Brawl Stars Battle vyvrcholí již dnes v podvečer svým finále. Osmička týmů se utká o body do celkového pořadí MČR a finanční odměnu, která poslouží jako příjemná motivace pro všechny zúčastněné. Stream finále můžete sledovat už dnes večer na našem Twitch kanále!
Finále Datar MČR BS Battle je tady!
Finále Datar MČR BS Battle je tady!
Zdroj: PLAYzone

Před závěrečným Last Callem na MČR nás čeká vyvrcholení poslední série v rámci DATART MČR Brawl Stars Battle. Jak už je tradicí, i tentokrát jsou hlavním favoritem celého turnaje Sampi.Tipsport, kteří v celkovém pořadí sedí osamoceni na vrcholu tabulky. Ovšem i další týmy, jako jsou například Pepis.Shop nebo eKoVy, mohou obhájce domácího titulu nepříjemně potrápit. Více se dozvíme už dnes v 18:00.

Samozřejmě musíme poděkovat také hlavnímu sponzorovi - firmě DATART, bez které by u nás vůbec nemohla Brawl Stars scéna tento rok růst. Nyní už k těm nejdůležitějším informacím o turnaji. Jak už jsme zmínili, Sampi.Tipsport jsou favority, ale ostatní týmy mají šanci na to ukázat se a ještě nějak zamíchat s průběžným hodnocením. Zajímavé na sledování budou tyto duely: Souboj o celkové druhé místo mezi Pepis.Shop a eKovy a také souboj o čtvrté místo mezi ENTERPRISE eSports a Glore. Kompletní seznam všech celků, které se zúčastní dnešních bojů, je následovný:

  • Sampi.Tipsport
  • Team Gravity
  • eKoVy
  • Pepis.Shop
  • Glore
  • Infactus Gaming
  • Toxic Punk
  • ENTERPRISE eSports
Datart
Datart
Foto: PLAYzone

Komentátorskou dvojici nám pro dnešní večer budou dělat Lenochod Skeri, osvědčená dvojice, u níž diváci ocení především jejich osobitý přístup k humoru. Skeri, který je na dnešní finále natěšený už od rána, nám k němu poskytl exkluzivní vhled do jeho myšlenkových toků.

Poslední letošní finále je tady a s ním i (skoro) poslední možnost vidět v akci vaše oblíbené týmy. S panem Lenochodem jsme připraveni na to, že uvidíme extrémně zábavné hry, středně velké drama a hlavně rozuzlení zápletky "Kdo postoupí na MČR". Nic z toho by nemělo uniknout ani tobě, milý diváku, čeká nás totiž stream plný zábavy a překvapení.

Skvělá komentátorská dvojice, pořádná porce zábavy a hlavně kvalitních výkonů v Brawl Stars – tak bychom mohli popsat dnešní večer na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ. Přenos začíná už v 18:00, tak doražte podpořit všechny borce v jejich snaze ve finále závěrečné měsíční série DATART MČR Brawl Stars Battle.

Štítky: MČR mobile, Datart
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.