Přejít k hlavnímu obsahu

Je dobojováno! Vítězem Samsung Last Call se stává Team Gravity

25. 9. 2021 | 21:36 Brawl Stars Live coverage
Závěrečný den Samsung Last Call je za námi a můžeme s přehledem říct, že jsme byli svědky neskutečně zábavné série. Týmy dnes rozhodně neubraly, naopak ještě přidaly, protože šlo do tuhého. V prvních zápasech se někteří nadobro rozloučili se šancí na MČR a zbytek se o ní popral s očekávanou vervou.
Last Call
Last Call
Zdroj: PLAYzone

Poslední šance pro kvalifikaci na Samsung MČR – tak bychom mohli nazvat dnešní den v rámci Last Callu, kde se osmička týmů od včerejšího večera utkává o poslední dvě volné místa na MČR. Na průběh první dne můžete mrknout zde. Některé celky už ovšem vědí, že teď jiná možnost než výhra není, takže se nezapomeňte ve 13:00 zastavit na náš Twitch kanále PLAYzoneCZ, budeme se na vás těšit!


Vítáme vás u finálového dne Samsung Last Call. Jako první se nám proti sobě představí týmy Mystic Black a Team Gravity. Vítěz tohoto duelu postoupí do vyřazovací části a bude pouze jednu sérii od postupu na MČR.

První dnešní zápas je za námi a po relativně těsné bitvě známe prvního postupujícího do play-off. Jsou jimi hráči Team Gravity, kteří si touhle výhrou zajišťují místo v play-off. Naopak Mystic Black nyní budou čekat na vítěze duelu loser bracketu mezi Gifted.uRage a Kypsilóndi. Zvládne se tým v čele s naším redaktorem RedCree oklepat z této prohry a zabojují ještě o postup do vyřazovací části?

  • Team Gravity 3:1 Mystic Black

Známe dalšího postupujícího do play-off! Stávají se jimi hráči Fadee Gaming poté, co si poradili 3:1 proti týmu Toxic Punk. Ti si tím pádem půjdou zabojovat do loser bracketu o udržení svých šancí pro kvalifikaci na MČR. Naopak Fadee mohou být v klidu a počkat si na vítěze loser bracketu ze skupiny A.

  • Fadee Gaming 3:1 Toxic Punk.

Nyní nás čekají první zápasy v loser bracketu. Kdo prohraje, tak je automaticky pryč z turnaje a bez šance na postup na MČR. Začínáme duelem Kypsilóndi proti Gifted.uRage

Prvním týmem, který už ví, že si letos nezahraje na MČR, je Gifted.uRage. Určitě je to pro tyto hráče škoda, protože ambice tam musely být velké a speciálně v módu Bounty to mohlo spadnout na obě strany, ale oni byli bohužel ti méně šťastní. Naopak Kypsilóndi se v turnaji posouvají dále a zahrají si o postup do play-off proti týmu Mystic Black. Ve studiu si myslí, že to bude jednoznačná výhra Mystic, tak uvidíme!

  • Kypsilóndi 3:1 Gifted.uRage

Druhým týmem, který se na MČR stoprocentně nepodívá, jsou Beleaders, kteří dostali naprostý výprask od Infactus Gaming. Bohužel se jednalo o nejvíce jednostrannou sérii celého víkendu, ale aspoň můžeme vidět, jak vysokou kvalitou hráči Infactus Gaming disponují. V dalším zápase se utkají o postup do play-off proti týmu Toxic Punk. Ovšem předtím nás čeká série Mystic Black vs. Kypsilóndi. Dočkáme se konečně pěti her?

  • Infactus Gaming 3:0 Beleaders

Jednoduchá odpověď je, že jsme byli svědky totálního přejetí. Mystic Black nedali žádnou šanci týmu Kypsilóndi a postupují tak do vyřazovací části. Kypsilóndi naopak končí na Last Callu a už teď ví, že se neukáží ani na MČR. Před námi je poslední zápas skupin před samotným play-off. Utkají se proti sobě Toxic Punk a Infactus Gaming.

  • Mystic Black 3:0 Kypsilóndi

Poslední skupinový zápas je za námi a čtvrtým postupujícím týmem do play-off je Toxic Punk. Ti si poradili s Infactus Gaming a posílají je tak z Last Callu "domů". Ovšem hlavní zábava přichází teprve teď. Začíná play-off a nejdůležitější zápasy elitní čtveřice. Oba finalisté mají místo na MČR garantované, takže semifinále budou ty opravdové bitvy. Na pavouka vyřazovací části se můžete podívat níže.

  • Toxic Punk 3:1 Infactus Gaming

Známe prvního postupujícího na MČR! Team Gravity naprosto přejíždí Toxic Punk a postupují do finále Samsung Last Call. Tím si také garantují svoje místečko na MČR. Naopak pro Toxic Punk sezóna touhle sérií končí a bohužel to je naprosto brutálním způsobem, kdy dokázali urvat pouze jednu mapu a prohrávají 3:0. Kdo se stane druhým finalistou?

  • Team Gravity 3:0 Toxic Punk
 
Poslední místo na MČR v mobilních hrách pro sebe získávají Mystic Black! V těsné sérii zvládli překonat Fadee Gaming a nyní je čeká finále proti Team Gravity. Dočkáme se konečně pěti her, nebo znovu uvidíme pouze naprostou dominanci jednoho z těchto týmů? To zjistíme už za pár minut, tak se zastavte na stream a užijte si poslední zápas Samsung Last Call.
  • Mystic Black 3:1 Fadee Gaming

 Vítězem Samsung Last Call se po napínavém finále stávají hráči Team Gravity. Během pěti her a kompletního reverse weepu si zvládli poradit s týmem Mystic Black a získávají tak seed s číslem sedm na MČR v mobilních hrách. Sice v samotném finále už nešlo o postup, i tak jsme ale mohli sledovat výbornou podívanou, kterou nám předvedly oba týmy. 

  • Team Gravity 3:2 Mystic Black
 

Play-off Samsung Last Call

 Team Gravity3      
     Team Gravity3   
 Toxic Punk0      
        Team Gravity 
 Fadee Gaming 1      
     Mystic Black2   
 Mystic Black3      

Skupina A
 Team Gravity3      
     Team Gravity3   
 Kypsilóndi0      
        Team Gravity 
 Gifted.uRage0      
     Mystic Black1   
 Mystic Black3      
         
     Mystic Black3   
 Kypsilóndi3     Mystic Black 
    Kypsilóndi0   
  Gifted.uRage1      
Skupina B
 Infactus Gaming1      
    Toxic Punk1   
 Toxic Punk3      
        Fadee Gaming 
 Fadee Gaming3      
     Fadee Gaming3   
 Beleaders0      
         
     Toxic Punk3   
  Infactus Gaming3     Toxic Punk 
    Infactus Gaming1   
 Beleaders0      
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.