Přejít k hlavnímu obsahu

První den Samsung Last Call je za námi! Kdo má nejlepší vyhlídky do zítřejšího play-off?

24. 9. 2021 | 22:03 Brawl Stars Live coverage
První den Samsung Last Call začíná už dnes a dozvíme se týmy, které se zítra v play-off utkají o poslední dvě místa na MČR. Pokud se nestihnete zastavit na stream a užít si skvělou atmosféru s našimi komentátory, tak nezoufejte. O těch nejdůležitějších momentech a akcích vás budeme informovat právě v tomto článku. Tak kdo se nejvíce přiblíží k postupu? Začínáme už v 18:00!
Last Call
Last Call
Zdroj: PLAYzone

Závěrečný turnaj roku před samotným MČR a poslední šance pro osmičku týmů z naší domácí scény - tak bychom mohli popsat Samsung Last Call v Brawl Stars. Začínáme už dneska v 18:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ, tak se nezapomeňte zastavit a ukázat všem hráčům vaší podporu, protože jakmile Last Call skončí, tak pro obyčejné týmy také skončí naše domácí sezóna. Jak se na celý turnaj dívají kapitáni se můžeš dočíst v předešlém článku a třeba se dočkáme stejné zábavy, na jakou v tomto článku vzpomínali naši komentátoři. Budeme se na vás těšit!


Přejeme hezký večer u coverage na Samsung Last Call. Poslední turnaj před MČR začíná duelem proti Team Gravity a Kypsilóndi. Kdo otevře tento víkend vítězně?

Až na chaotický začátek, kdy Kypsilóndi v Brawl Ballu lehce potrápili Team Gravity, tak ti si pohlídali hned další hru a poté na Heistu vzali vedení série do svých rukou. Na Gem Grabu sice prohráli první duel, ale poté už docela v klidu první sérii dne ukončili a postupují do winner bracketu. Kypsilóndi nyní stojí na pokraji vyřazení z kvalifikace na MČR a budou si muset počkat na tým, který prohraje v druhém zápase skupiny A. Zde na sebe narazí Fadee Gaming a Beleaders.

  • Team Gravity 3:0 Kypsilóndi

Do dalšího zápasu proti sobě nastoupili Fadee Gaming a Beleaders, ale už od začátku jsme mohli pozorovat dominanci pouze jednoho týmu. Fadee Gaming nedávali svým protivníkům šanci a po hezké koncovce Brawl Ballu a Heistu už měli nad Beleaders dostatečnou psychickou výhodu. Na Gem Grabu už je jenom dorazili a poslali do loser bracketu skupiny B. Zde budou čekat na tým, který prohraje v druhém duelu této skupiny a poté rozhodnou o svém osudu a šancích pro kvalifikaci na MČR.

  • Fadee Gaming 3:0 Beleaders
 
V dalším zápase nás čekalo klání Gifted.uRage proti Mystic Black. Bohužel jsme se znovu dočkali dalšího 3:0, ale musíme říct, že oba týmy byly velice vyrovnané a zatím se jednalo o tu nejvíce napínavou hru dne. Mystic Black ovšem dokázali pokaždé využít ať už chyb, nebo technických problémů na straně Gifted.uRage a postupují tak do zítřejší části. Naopak Gifted.uRage čeká boj o přežití v kvalifikaci na MČR proti týmu Kypsilóndi. Zvládnou si ještě prodloužit svoji sezónu? Další na řadě je zápas Toxic Punk proti Infactus Gaming.
  • Mystic Black 3:0 Gifted.uRage

Poslední zápas úvodního kola skupin je za námi a místo v zítřejším dni si zajišťuje v zatím nejtěsnější sérii celého Last Callu tým Toxic Punk v čele s Šimákem, který předváděl skvělé výkony. Pro hráče Infactusu to je velká škoda, protože zápas se opravdu mohl kdykoliv otočit v jejich prospěch, ale tentokrát nestálo štěstí na jejich straně. Bude je tak čekat zápas o setrvání v turnaji proti Beleaders

  • Toxic Punk 3:1 Infactus Gaming

Pro dnešek je to od nás vše. Pokračovat těmi nejdůležitějšími zápasy budeme zítra od 13:00, takže se nezapomeňte zastavit a podpořit všechny borce, kteří hrají o své setrvání v možnosti na kvalifikaci na MČR.

Skupina A
 Team Gravity3      
     Team Gravity-   
 Kypsilóndi0      
        Vítěz M4 
 Gifted.uRage0      
     Mystic Black-   
 Mystic Black3      
         
     Poražený M4-   
 Kypsilóndi-     Vítěz M5 
     Vítěz M3-   
  Gifted.uRage-      
Skupina B
 Infactus Gaming1      
 čas  Toxic Punk-   
 Toxic Punk3      
    čas   Vítěz M4 
 Fadee Gaming3      
 čas   Fadee Gaming-   
 Beleaders0      
         
     Poražený M4-   
  Infactus Gaming- čas   Vítěz M5 
 čas   Vítěz M3-   
 Beleaders-      
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.