Přejít k hlavnímu obsahu

Převlečení za zvíře, bloknutý krk a mnoho více! Co nám o sobě prozradili komentátoři Last Callu?

22. 9. 2021 | 23:02 Brawl Stars Preview
Komentátorská trojice ve složení Skeri, Lexi a Divi se nám dnes trochu rozpovídala o svých zážitcích a vzpomínkách, které na komentování Brawl Stars a práce okolo mají. Některé odpovědi jsou dost bizarní, ale o to více jsou zábavné a zajímavé. Za nás speciálně převlek za majestátní zvíře patří k docela solidním úletům – třeba si to Skeri ještě o víkendu zopakuje.
Komentátorské perličky
Komentátorské perličky
Zdroj: PLAYzone

Systém k dnešnímu rozhovoru byl velice jednoduchý, ale přesto povedený. Pětice otázek, která donutí naši komentátorskou trojici se zamyslet a trochu zavzpomínat na ty nejzajímavější věci, co se jim při akcích spojených s esportem staly. Speciálně Lexi a její odpovědi dokonale podtrhují její osobnost a už teď můžeme vidět, že o víkendu se od našich casterů máme na co těšit! Položené otázky byly následující:

  • 1. Co byla nejvíce bizarní věc, která se ti stala při komentování?
  • 2. Co bude první věc, kterou uděláš, když se vypnou kamery?
  • 3. Na jaký moment z komentování, by jsi nejraději zapomněl/a?
  • 4. S kterým účastníkem Last Callu by ses nejraději střetl v Brně, a proč?
  • 5. Kdybyste všichni tři spolu postoupili na MČR, tak jak by vypadal váš trénink?
Skeri
Skeri
Foto: PLAYzone

"Největší bizár byl, když mě vliv mého spolukomentátora, pana Lenochoda, přetransformoval na posledním streamu v jedno z těchto majestátních zvířat. Pokud existuje záznam streamu, můžete se o tom přesvědčit na vlastní oči.

Soudě dle minulých zkušeností, se gurmánsky protáhnu v křesle a řeknu něco jako “Do ** to byla dneska jiná jízda.” Pak napíšu své slečně něco ve stylu “konečně konec, za chvíli jedu domů,” a pak nejspíš poběžím na záchod, v mém věku už je reálný problém hodinu nejít.

Musím vybrat jenom jeden moment? Nejradši bych vymazal z existence asi tak půlku vtipů, co jsem kdy na streamech řekl. Například ten, že v první verzi hry se mapa Dry Season jmenovala Zwei Season. (to vám dojde, nebojte, zkuste si to říct nahlas) To bylo asi dno mého špatného humoru.

Mardžo z Gifted Gaming, ten člověk je legenda. A obecně asi s každým, kdo mi u turnajů nadával, chci vědět, jestli mají odvahu říct mi to do očí. Všichni víme, že nemají.

Netrénovali bychom, protože naše časové rozvrhy nejsou kompatibilní. Takže bychom si na MČR jeli pro osmý místo a hezký fotky. A to se vyplatí, Horste!"

Lexinka
Lexinka
Foto: PLAYzone

"Skeri je můj největší bizár v životě už několik let. Ale reálně to byla asi situace, kdy se mi při posledním studiovém vstupu zasekl řetízek do mikrofonu a já věděla, že dělá fakt nepříjemný zvuk, a že ho slyší i lidi na streamu. Tak jsem zkusila mávat na produkci, ale dostala jsem hrozivý ignor a tak jsem se celý zbytek finále nehýbala. Měla jsem z toho 3 dny bloklý krk.

Začnu mít nevhodné narážky na Skeriho, nepřiměřeně se smát failům, co se mi povedly během streamu, a kopnu jeden energeťák, abych přežila cestu domů.

Na žádný. Všechno, co stalo, stálo za to, i když to byly faily a budou to aspoň hezký vzpomínky.

No já jsem docela asociál, takže se pravděpodobně budu schovávat. Ale jinak mě zajímá, jak všichni vypadají v reálu samozřejmě.

Já a Skeri bychom asi brečeli, že nemáme čas a Divi by byl určitě smutný. Prostě nic veselého, žádný dobrý nápad."
 

Divi
Divi
Foto: PLAYzone

"No, vzhledem k tomu, že na Last Callu budu poprvé komentovat na živo, tak se mi asi žádná bizarní věc ještě nestala. Kvůli tomu ale předpokládám, že se jich teď vyskytne opravdu spousta. 

Asi si oddechnu a začnu přemýšlet nad tím, kolik jsem za tu dobu řekl nesmyslů.

Jak jsem psal, Last Call bude moje poprvé, takže bych nejraději zapomněl na to, že jsem ještě nekomentoval a nemám tím pádem žádné zkušenosti.

Asi se Slayerem z týmu Gravity. Známe se spolu dost dlouho, ale ještě jsme se nepotkali na živo a MČR by na to mohla být ta nejlepší příležitost. 

Skeri by asi dodal našim tréninkům 300iq playe, které by k nám přenesl z Hearthstonu. Taktéž bychom nejspíše měli i čtvrtého hráče - pana Lenochoda. Díky Lex by asi naše každé kombo obsahovalo Mortise, takže bychom se zaměřili na trénink právě této postavy."
 

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.