Přejít k hlavnímu obsahu

GLORE po 1. Tipsport COOL lize vyměňují dva hráče. Přichází garzeN, spexo bude koučovat

10. 9. 2021 | 08:36 Counter-Strike 2 Přestup
První přestup po dohrání 1. Tipsport COOL ligy je tu. Jeden z hráčů míří na lavičku a druhý zase do křesla kouče. Do základní pětice se naopak vrací člen původní sestavy, pětici pak doplňuje navrátilec z jiného titulu.
garzeN
garzeN
Zdroj: GLORE

GLORE jsou největší kometou letošní sezóny. Z týmu, který s odřenýma ušima postoupil do 2. Tipsport COOL ligy a následně dokráčel hned na první pokus do nejvyšší soutěže, se stal celek, jenž dokáže zatopit i někomu, jako jsou Entropiq Prague. GLORE navíc byli jedním z mála týmů, které během celé základní části nemusely udělat jediný zásah do sestavy. Ne všechno ale zřejmě bylo uvnitř ideální, což se ukazuje nyní.

Po dohrání základní části přichází dvojice změn, jež byla aplikována už do sestavy pro blížící se baráž. Na lavičku se přesouvá Pavol 'CABYEE' Vida, Patrik 'spexo' Hampl se po své premiérové štaci v roli in-game leadera přesouvá do pozice trenéra. Sestavu tedy bylo nutné doplnit dvěma novými jmény, jedno ale tak úplně nové není. Jakub 'cr1nged' Křížek s týmem střílel ještě na jaře a jako náhradník se dokonce představil v 1. Tipsport COOL lize. Pátým do party se potom stává Dávid 'garzeN' Hrušovský, který opustil VALORANT a vrátil se k CS:GO. Pokud najde bývalý hráč mnoha předních domácích týmů svoji individuální formu, posila to bude velká.

GLORE se aktuálně nachází na 6. místě MČR žebříčku, ze kterého postoupí na finále sezóny čtyři nejlepší týmy, které doplní čtyři vítěze jednotlivých milníků. Před závěrečnou AOC MČR Tour je tedy potřeba ustálit sestavu, aby byli připraveni se poprat o premiérovou účast na vrcholné akci domácí scény. Klíčové pro to bude také udržení Samuela 'SMK' Kellnera, který byl i přes poslední místo v základní části jednou z největších hvězd 1. Tipsport COOL ligy. Jeden z hráčů totiž na rozhovoru prozradil, že někdo z týmu má nabídku na zkoušku do zahraničí.

Aktuální sestava GLORE:

 Česká republika Tamer 'Shinkyy' Ghariba 
 Slovensko Samuel 'SMK' Kellner
 Slovensko Martin 'StuFF' Opatovský
 Česká republika Jakub 'cr1nged' Křížek
 Slovensko Dávid 'garzeN' Hrušovský

 Slovensko Pavol 'CABYEE' Vida – na lavičce
 Slovensko Patrik 'spexo' Hampl – trenér

Zdroj: @glorecz
Štítky: GLORE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.