Přejít k hlavnímu obsahu

Halloween Battle Royale míří do PUBG! O co se jedná?

21. 10. 2021 | 11:45 PUBG: Battlegrounds Update hry
Oblíbený herní mód je zpět! Fantasy Battle Royale zaznamenal obří úspěch, vývojáři se rozhodli pro návrat tohoto módu, nyní ovšem v halloweenské edici. Jaké změny tento mód přináší a co to znamená pro hráče?
Halloween Battle Royale
Halloween Battle Royale
Zdroj: PUBG CORPORATION

Pokud sledujete změny v PUBG: Battlegrounds, tak moc dobře víte, že minulý rok byl představen Fantasy Battle Royale, který měl být zejména aprílovým žertem. Vývojáři ovšem nečekali, že tento mód sklidí tak velký úspěch. Nyní s příchodem halloweenu přichází do hry podobný mód s názvem Halloween Battle Royale!

Tento mód spustíte přes banner PUBG Labs, který najdete nad klasickým startovacím tlačítkem. Na hráče čeká Erangel, jenž má speciální noční počasí. Samotná mapa je upravena do středověké grafiky, jak můžete vidět sami.

haloweenská verze mapy Erangel
haloweenská verze mapy Erangel
Zdroj: PUBG CORPORATION
Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Oproti klasickému PUBG je zde zásadní rozdíl. Nebudete hrát za klasickou postavu, nýbrž si před začátkem hry zvolíte třídu a na výběr máte: Executioner, Ranger, Pyromancer nebo Cleric. Každá třída má své silné a slabé stránky. Cleric exceluje v melee souboji a jeho schopnosti jsou zaměřené na healování. Naopak Ranger útočí zejména z dálky, dokáže však využívat neviditelnosti, takže dokáže překvapit soupeře i na melee.

Classy v Haloween Battle Royal
Classy v Haloween Battle Royal
Zdroj: PUBG CORPORATION

Dalším rozdílem je, že hráči vidí počáteční kruh při přeletem lodí duchů (ano opravdu budete skákat z lodi, nikoliv z letadla), hráči musí lootit ingredience, které jim umožní vylepšit své zbraně a výbavu. Tato událost bude trvat od 20. října až do 1. listopadu, hrát se bude pouze na Erangelu v TPP režimu. Celkově hru začne 20 týmů po 4 lidech, pokud nejste v plném týmů, tak nevadí, protože vám systém přidělí spoluhráče automaticky.

Celou časově omezenou akci vám blíže může představit také oficiální video, které se zaměřuje na tento zábavný mód trošku více do detailu. V rámci eventu se rozdávají také dýně, které slouží jako čepice – K3B99JLPC5M9, KPM65NYLAX3P, 77EXPL8EAJ86, JRAR66HGRE5Q. Platnost je ovšem omezená, tak si pospěšte!

Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!