Přejít k hlavnímu obsahu

Hry a randění? Tinder uzavřel spolupráci s organizací ONE Esports!

1. 10. 2021 | 09:00 Všechny hry Lifestyle
Tinder se už delší dobu zajímá o hry a celkově esporty, přičemž jeho nejnovější tah směrem k esportu proběhl na konci června, kdy se spojil s organizací ONE Esports. Cílem této spolupráce je spojit hráče, kteří buď nemají s kým hrát, či hledají esport kamarády a možná i něco víc.
Tinder spolupráce s ONE Esports
Tinder spolupráce s ONE Esports
Zdroj: ONE Esports

Společnost ONE Esports, jeden z největších organizátorů a zprostředkovatelů esport turnajů v jihovýchodní Asii, uzavřela spolupráci s aplikací Tinder. Tinder je globálně známá seznamovací platforma, která je dostupná ve více než 190 zemích a slouží k seznamování se s novými lidmi, či hledání spřízněné duše. Tinder není jedinou seznamovací aplikací, která již s esportem spolupracuje, v polovině roku 2019 totiž aplikace Bumble oznámila spolupráci s esportovým týmem Gen.Z, ženským Fortnite týmem.

Není tajemstvím, že Tinder se o esport zajímá už delší dobu, nedávno společně s americkým námořnictvem dokonce spojili své síly a obecně se rozhodli gaming podporovat společně, americké námořnictvo se dokonce stane partnerem DreamHacku v Anaheimu a Dallasu.

V rámci nové spolupráce bude zahájena inciativa "esports passion", pro hledání uživatelů Tinder a ONE Esports v jihovýchodní Asii, kteří se zajímají o hry a celkově o esport. Tinder se také rozhodl prostřednictvím jejich aplikace představit novou řadu zážitků pro hráče a fanoušky Mobile Legends. Jedním z nich je například získání 500 diamantů pro deset lidí, kteří do svého Tinder profilu zahrnou "Esports Passion" a to mezi 25. červnem a 7. červencem.

"Více než polovina našich členů Tinder na celém světě je Gen Z ve věku od 18 - 25 let a my víme, že mnoho z nich nyní tráví více času zkoumáním své vášně pro hraní online her po vzniklé pandemii. Představením "Esport Passion" poskytneme hráčům Gen Z další způsob, jak se autenticky prezentovat, když se snaží spojit s ostatními hráči," vyjádřil se k nové spolupráci generální manažer pro jihovýchodní Asii ve společnosti Tinder, Gaurav Girotra.

Zdroj: megaplay.com
Štítky: ONE Esports, Tinder