Přejít k hlavnímu obsahu

Hudební LoL skupina Pentakill vydá v září nové album

19. 8. 2021 | 08:00 League of Legends
Po pauze se Pentakill, virtuální metalová skupina, opět ozývá, a to rovnou s novým albem. Fanoušci se ho dočkají už 8. září 2021. Na další album, v pořadí již třetí, se čekalo poměrně dlouhou dobu.
Pentakill
Pentakill
Zdroj: Riot Games

Novinku Riot Games sdílel prostřednictvím Twitteru. Ptáte se, co jsou Pentakill zač? Jedná se podobně jako v případě K/DA o virtuální hudební skupinu. Naposledy jsme o nich na PLAYzone psali v souvislosti s jejich návratem na hudební scénu u příležitosti play-off severoamerické LCS. 

Alba od Pentakill jsou jedinečná a mezi fanoušky oblíbená. Rozšiřují svět League of Legends a vytvářejí zvukovou kulisu na míru pro hráče, kteří se do ní mohou zcela ponořit. Jejich první počin, album Grasp of Undying v roce 2017, byl na vrcholu hudebních playlistů a videoklip k písni Mortal Reminder na YouTube k dnešnímu dni zhlédlo na 53 milionů diváků. Ačkoliv se jedná o metal, alba jsou poměrně rozmanitá, takže si i ti, kdo metalu přímo neholdují, mohou najít něco, co se jim bude líbit.

Pentakill možná není tak oblíbený jako třeba K/DA, stále ovšem má oddanou základnu fanoušků, která je hlasitější a vášnivější, než byste čekali. Uvidíme, s čím nám skupina již zanedlouho překvapí.