Přejít k hlavnímu obsahu

Ideálním kolegou by byl Akshan! Jakou postavu by si k sobě pozvali komentátoři Samsung MČR?

23. 11. 2021 | 23:54 Wild Rift Rozhovor
Komentátorská čtveřice Samsung MČR ve Wild Riftu k nám dnes zavítala, aby se představila všem fanouškům a zároveň u toho je taky pobavila svým výběrem šampionů, které by uvítali jako kolegy během komentování. Každý pojal své možnosti velice strategicky, ale zároveň humorně, tak aby se jednak nenudili a u toho si výrazně ulehčili práci.
Koho z hrdinů by přizvali komentátoři do týmu?
Koho z hrdinů by přizvali komentátoři do týmu?
Zdroj: PLAYzone

Je na čase odhalit naši komentátorskou čtveřici, která vás bude provázet Samsung MČR ve Wild Rift. Těmito vyvolenými jsou Filip “Fortanu” Růžička, David “Davkouny” Vogel, Prokop “Hippowan” Sojka a Tomáš “Mortsche” Anděl. Všechny můžete velice dobře znát z naší League of Legends scény a dnes nám dají ochutnat trochu svého důvtipu a inteligence. Každému jsme zadali otázku: Která postava by měla doplnit váš komentátorský tým a proč?

Filip "Fortanu" Růžička
Filip "Fortanu" Růžička
Foto: PLAYzone

Aby byl komentář skutečně bomba, měl by náš tým doplnit Ziggs, to by i celou show udělalo mnohem víc explozivní. Z analytického pohledu by stálo za to mít k dispozici na desku i Rammuse, jehož znalosti a velká výřečnost by tyto segmenty velmi obohatila. Rád bych také vzal Amumuho, ne úplně kvůli jeho znalostem a schopnostem, ale jen aby se necítil tak sám a konečně si našel nějaké kamarády.

David "Davkouny" Vogel
David "Davkouny" Vogel
Foto: PLAYzone

Ideálním kolegou by byl Akshan, lítal by po provazech mezi castem a analyst deskem a když by to začalo být mrtvý, dokázal by to oživit (hehe). Dalším kandidátem by mohl být Blitzcrank, který určitě přitáhne pár diváků (hehe krát dva). Po castu by se pak hodil Gragas, toho můžeme během eventu zavřít někam do produkce. Té by se hodila třeba Leona jako osvětlovač a Seraphine jako zvukař.

Prokop "Hippowan" Sojka
Prokop "Hippowan" Sojka
Foto: PLAYzone

Určitě Janna, koneckonců už s jedním skinem vysílá o počasí a jako zástupce něžného pohlaví by se mezi nás určitě hodila. Na eventu by se jí určitě líbilo, ale k smůle nás všech by se asi nemohla odtrhnout od CSkaře Storma…

Tomáš "Mortsche" Anděl
Tomáš "Mortsche" Anděl
Foto: PLAYzone

Určitě Heimerdinger. Díky jeho vědomostem bychom se na něj mohli vždy obrátit s jakýmkoliv dotazem ohledně LoL a byl by schopný nám rychle odpovědět. Taky by mohl vymyslet nějaký super vynález, který by nám usnadnil komentování (třeba nějakou magickou podložku pod nohy, aby po dlouhém dni komentování ve stoje byly naše nohy v pohodlí). A díky jeho vzrůstu by to byl náš nový nejmenší kolega, tímpádem bychom museli vymyslet nějaký nový ohraný vtip na Davkounyho.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone

Všechny tyto vtipálky si můžete v akci poslechnout už v pátek od 9:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneUP, kde začne osmička nejlepších týmů svou cestu za historicky prvním titulem Samsung MČR ve Wild Riftu. Tak neváhej a pojď s námi tvořit esport.

Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.