Přejít k hlavnímu obsahu

IEM Fall: SINNERS dnes podvečer vyzvou slavné Fnatic a náš stream bude u toho!

14. 9. 2021 | 17:03 Counter-Strike 2 Preview
Další z mnoha významných dní pro českou organizaci SINNERS Esports je tady. Česká jednička na poli CS:GO vyzve slavný celek Fnatic v boji o prestižní turnaj, který je přímou kvalifikací na nejdůležitější turnaj světa. Major je sice pro hříšníky daleko, i přesto ale doufáme, že se mezi světovou elitou opět budou mít šanci poprat a udělat si jméno.
IEM Fall
IEM Fall
Zdroj: ESL Counter-Strike

Vystoupení v ESL Pro League bylo snad jen první vlaštovkou SINNERS v nejvyšších sférách světové scény. Další šanci se poprat s největšími giganty budou mít hříšníci na RMR pro Evropu s názvem IEM Fall, kam se ale nejprve musí probojovat. První krok, tedy spletitou cestu otevřenými kvalifikacemi, mohl český supertým přeskočit díky postavení ve světovém žebříčku od ESL, ten další je ale na programu právě v těchto dnech.

V uzavřené kvalifikaci se představí 16 týmů, z nichž do hlavní části turnaj mezi absolutní evropskou špičku postoupí hned 12. Formátem je Double Elimination pavouk, ve kterém je potřeba jednou zvítězit ze dvou pokusů. My již známe kompletní rozlosování, takže víme, s kým se SINNERS utkají na úvod a proti komu by případně mohli mít druhou šanci. Hned první jejich soupeř navíc patří mezi nejslavnější jména na scéně.

Řeč je o týmu fnatic, který jako organizace má na kontě tři tituly z Majoru a spoustu dalších cenných trofejí. Z nejúspěšnější éry však v sestavě zůstal pouze Freddy 'KRIMZ' Johansson, jehož už necelé tři roky doplňuje mladý ostrostřelec Ludvig 'Brollan' Brolin. Třetím Švédem do party je Jack 'Jackinho' Ström Mattsson, jinak tým prošel během léta velkou proměnou. Sestava už není ryze severská, tým nyní vede anglický in-game leadere Alex 'ALEX' McMeekin, vedle kterého pětici doplňuje jeho krajan William 'mezii' Merriman. Švédská cesta je pryč, tohle jsou noví fnatic, kteří hned při své premiéře dokráčeli do play-off nedávno ukončené ESL Pro League S14.

Duel proti slavné organizaci se odehraje dnes od 17:30 a náš stream bude u toho. Na kanále PLAYzoneCZ se můžete těšit na Marka 'shadye' Hovance s Přemkem 'huhy' Malinou, kteří vás tímto zápasem provedou. V případě neúspěchu se samozřejmě můžete těšit i na druhý přenos, který by proběhl ve čtvrtek od 20:45. Druhou šanci by SINNERS měli proti poraženému z duelu Eternal Fire vs. Movistar Riders, proti kterým by hříšníci byli v jasné roli favorita. My ale věříme, že česká jednička ukáže svou sílu a žádný druhý pokus na postup potřeba nebude! Buďte u toho s námi a dorazte fandit přímo na Twitch, kde očekáváme tradiční peklo všech hříšníků.

Štítky: IEM Fall, SINNERS, fnatic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.