Přejít k hlavnímu obsahu

Jak v sekundě zbohatnout? Stačí v podkroví najít nerozbalený PlayStation 1 i s hrami

29. 10. 2021 | 12:00 Všechny hry Zajímavost
Na půdách a v podkroví lze nalézt spoustu zajímavých věcí. Někdo tam najde vánoční výzdobu z předchozích let, někdo pěkný příbytek pavouků a někdo nalezne více než 20 let starou, ještě nerozbalenou, herní konzoli PlayStation 1 s pořádnými peckami z té doby. Že se něco takového nestává jen ve filmech a knihách ukazuje uživatel Redditu, kterému se přesně tohle stalo.
Starý PlayStation 1
Starý PlayStation 1
Zdroj: Vlastní

Uklízení na vlastní půdě, případně v podkroví, se někdy rovná takové domácí verzi Války skladů. Člověk nikdy neví, co tam najde. Pořádný jackpot vyhrál uživatel Redditu s přezdívkou ydntkme, který se právě na uklízení půdy vrhnul. Krom obyčejných věcí tam ale našel i dárek, který mu chtěl darovat jeho děda. Bohužel, vlivem stáří začal zapomínat a na dárek už nikdy nedošlo. Jedná se o originální a stále nerozbalený PlayStation 1, který má, hlavně pro sběratele, obrovskou hodnotu.

Křišťálová Lupa

Ydntkme řekl, že by konzoli chtěl, pokud si jí nikdo nekoupí, nechat stále zachovalou a neotevřenou tak dlouho, jak to jenom půjde. Pokud by se ale přece jen rozhodl, že si na konzoli chce zahrát, nemusí si kupovat vůbec žádné hry. Spolu s DualShockem (gamepad přilozený ke konzoli) totiž objevil i pořádnou nabídku her, mezi nimi třeba Gran Turismo, druhý díl Crashe Bandicoota a spoustu dalších.

Nerozbalený Playstation 1

Jak je možné vidět, občasný úklid na zaprášené půdě se vyplatí. Málokdo ale najde první PlayStation nebo Xbox. Tak jako tak, vnuk může být rád, že našel skutečný a jedinečný poklad.

Štítky: Playstation
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.