Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vypadají šance Dynamo Eclot na blížícím se Guseppe MČR v League of Legends?

2. 11. 2021 | 17:20 League of Legends Preview
Po eSubě a SINNERS tady máme třetí nejlepší tým na domácí scéně. Vzhledem k nízké účasti SINNERS na některých turnajích by se dalo možná říct i druhý nejlepší, ale zůstaneme u hodnocení v celkovém pořadí. Dynamo Eclot je na naší League of Legends scéně docela krátce, ale přesto se dokázali ukázat jako jeden z velkých konkurentů a málem se podívali do Evropy!
Dynamo Eclot
Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone

Tým pro budoucnost, tak bychom mohli popsat Dynamo Eclot. Momentálně v základní sestavě působí mnoho hráčů, kteří jsou teprve na začátku svých kariér, přesto už si zvládli vybudovat na naší scéně dobré jméno. Začneme stejně jako u ostatních týmových přehledů na topu, kde bude válet Kulvas. Ten na jaře dokázal pomoct akademii Vikingekrig Esports vyhrát druhou nejvyšší českou ligu Hitpoint Challengers a nyní si z MSR odnesl slušné druhé místo.

V jungli čekají důležité zápasy Savera, který je na naší scéně ještě kratší dobu, než jeho parťák na topu, ale přesto bude hrát důležitou roli na blížícím se MČR proti soupeřům, jako jsou například Lian a Sacrifice. Nyní se dostáváme na ty opravdu zajímavé pozice. Začneme na midu, kde jsme během MSR a finále třetí Guseppe MČR Tour mohli vidět Jackiseka ve famózní formě, kterou si určitě bude chtít přitáhnout také na na hlavní finálový víkend Guseppe MČR. Mnohými je pokládán za jednoho z dalších talentů, kteří to mohou dotáhnout daleko. Konkurence ovšem bude hodně a Sajator s Ordnem nebudou chtít tomuto mladíkovi dát cokoliv zadarmo.

Hlavním bodem pozornosti se může stát botlinka týmu Dynamo Eclot, kde se nám už představil Hiro společně se Smartym. Hiro patří k jedněm z nejlepších domácích ad carry hráčům a jeho angažmá v zahraničí tomu také odpovídalo. Po jeho boku na roli supporta se představí Smarty, který je na svůj věk už docela solidně zapsaný svými výkony v paměti hráčů na domácí scéně. Jeho tři tituly z Hitpoint Challengers mluví samy za sebe a bude se chtít na té nejvyšší úrovni pořádně předvést. Na závěr už nezbývá nic víc, než doufat, že Dynamo Eclot zvládne překvapit všechny a zamíchá s hlavními boji o titul na Guseppe MČR v LoL od 11. listopadu. 

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.