Přejít k hlavnímu obsahu

Jaká je budoucnost GuardiaNa? Trident Clan propustil celou sestavu

20. 7. 2021 | 12:29 Counter-Strike 2
V první polovině června jsme vás informovali o velkém návratu GuardiaNa. Po dlouhé době si našel angažmá, konkrétněji řečeno roli stand-ina v Trident Clanu. Opět se tak potkal se svým někdejším kolegou z NAVI seizedem, což byl asi klíčový prvek toho, proč slovenskou legendu oslovil právě tento tým. Po nevalných výkonech je ale další společná budoucnost nejistá.
Propuštění týmu
Propuštění týmu
Zdroj: Trident Clan

Na CIS scéně se Ladislav 'GuardiaN' Kovács pohyboval dlouhé roky, když hájil barvy Virtus.pro a dvakrát Natus Vincere. Když tedy kývl na nabídku Trident Clanu, nebylo to nic moc překvapivého. Ikona slovenského Counter-Striku se potřebovala ukázat v akci, aby po ní mohl potažmo sáhnout někdo papírově kvalitnější. Tolik turnajů ale společně pod křídly Trident neodehráli. Týmu se nepodařilo ani na jeden pokus postoupit do uzavřené kvalifikace RMR turnaje od StarLadderu, v ESEA Advanced pak chyběla jediná výhra od postupu do play-off. Jediné zápasy na HLTV přineslo účinkování v EDC 4, kde Trident postoupil ze skupiny a vypadl ve čtvrtfinále.

Po sedmi měsících snahy se tým v čele s Denisem 'seized' Kostinem ocitá bez angažmá, organizace se už se s týmem rozhodla nepokračovat. O společné budoucnosti toho zatím moc nevíme, ale stále samozřejmě může být ve hře, že hráči společně vydrží, budou nadále makat a objeví se na jednom z blížících se turnajů. Současně ale není vyloučeno, že GuardiaNův pokus skončí nešťastně a slovenský ostrostřelec si opět bude muset hledat angažmá. Do hraní sice dává maximum, ale ovoce to od konce v NAVI bohužel nepřináší. Nedávný oslavenec by si však ještě svou šanci určitě zasloužil, tak uvidíme, co pro něj další týdny a měsíce mají přichystané.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.