Přejít k hlavnímu obsahu

Je hotovo! Seron poráží ve finále CptKubajze a odnáší si titul pro vítěze Logitech COOL Ligy

17. 11. 2021 | 21:15 EA SPORTS FC 24 Live coverage
Poslední den Logitech COOL ligy ve FIFA 22 je tady a nám už v bojích o titul zůstávají pouze čtyři hráči. Jsou jimi T9Laky, CptKubajz, Seron a Kobby88. Každý patří k těm nejlepším domácím hráčům a jejich zápasy budou ty nejdramatičtější, jaké budeme moct na naší scéně pozorovat. Začínáme už v 17:00 na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ, vidíme se tam!
Finále Logitech COOL Ligy
Finále Logitech COOL Ligy
Zdroj: PLAYzone

Už dnes večer alespoň virtuálně pozvedne nad hlavu pohár za výhru Logitech COOL Ligy jeden ze čtyř hráčů, kteří se v rámci několika posledních týdnů probojovali přes skupiny a následné play-off do této pozice. Prvním duel dne bude mít na starost Seron a Kobby88, na které hned poté naváže druhé semifinále mezi T9Laky a CptKubajz. Stream začíná na PLAYzoneCZ už za pár minut, tak si sežeňte něco dobrého k jídlu pojďte si s námi tento večer užít.

Finále Logitech COOL Ligy
  Česká republika Seron3      
     Česká republika Seron2   
  Česká republika Kobby882      
         Česká republika Seron 
  Česká republika T9Laky1      
     Česká republika CptKubajz0   
  Česká republika CptKubajz3      
      Česká republika Kobby3   
        Česká republika T9Laky 
      Česká republika T9Laky4   
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Seron 3:2 Kobby88

Prvním postupujícím do finále Logitech COOL ligy se stává Seron! Během první hry si pro sebe dokázal urvat solidní vedení 2:0, které mohlo být ještě vyšší, kdyby dokázal proměnit penaltu. Během druhé hry se obraz hry výrazně změnil, protože Kobby byl většinu zápasu u míče, ale nepřálo při něm štěstí. Nedokázal proměnit několik tutovek, které mu mohly v celkovém výsledku opravdu pomoct a i přes výhru 2:1 sestupuje do zápasu o třetí místo. Každopádně série to byla naprosto parádní a pro všechny fanoušky virtuálního i reálného fotbalu určitě doporučujeme podívat se na záznam, protože atmosféra v poslední půlhodině hry se dala krájet.

T9Laky 1:3 CptKubajz

Překvapení turnaje je tady, Laky prohrává v semifinále a jeho nadvládu ukončuje CptKubajz ze Slávie. Ten si naprosto famózně poradil s Lakym v prvním zápase, ze kterého si odnesl vedení 2:0. Laky ve druhé hře věděl, že musí zabrat a už na začátku hry dokázal najít první gól. Ovšem více jich už poté nepřišlo, protože Kubajz předvedl skvělou defenzivní hru, které dal na závěr korunku gólem v nastaveném čase po úniku Eusébia. Laky směřuje do zápasu o třetí místo proti Kobbymu, naopak Kubajz se může jít připravit na finálový duel proti Seronovi.

T9Laky 4:3 Kobby88 

Drama je u konce a bronzovou medaili ze čtvrtého ročníku FIFA COOL Ligy si odnáší T9Laky po dramatickém závěru, který musely rozhodnout až pokutové kopy. Nicméně oba borci předvedli naprosto famózní, nervy drásající sérii, kterou si pro sebe na penalty urval Laky a to v poměru 4:3. Pro Kobbyho se určitě také nejedná o žádný hrozný výsledek a útěchou může být alespoň to, že to dnes byl bohužel on, při kom nestálo štěstí a že měl minimálně v semifinále na to uspět. Nyní nás čeká hlavní vyvrcholení celého večera, finálový duel mezi Seronem a CptKubajzem.

Seron 2:0 CptKubajz

Je dobojováno a prvním dvojnásobným vítězem FIFA COOL Ligy se stává zástupce organizace Sampi.Tipsport s přezdívkou Seron. Během finálové BO3 série si dokázal naprosto famózním způsobem poradit se zástupcem sešívaných Kubajzem. Hodně o tomto duelu napověděla už první hra, během které dokázal Seron nasázet hned pět gólů do sítě Kubajze. Sice když hrajeme ve formátu BO3, tak na brankách nezáleží, ale byl to jednoznačný indikátor toho, jak chce hráč v černo modrých barvách hrát. Druhý zápas byl už o něco více vyrovnaný, ale drobné individuální chyby Kubajze byly Seronem potrestány. Titul tak podruhé v historii směřuje do Sampi.Tipsport. Od nás je to už vše a budeme se na vás těšit u budoucích FIFA soutěží.

Štítky: FIFA COOL liga
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.