Přejít k hlavnímu obsahu

Jedno z nejdůležitějších kol 1. Tipsport COOL ligy je tady!

30. 4. 2021 | 21:15 Counter-Strike 2
Základní část deváté sezóny 1. Tipsport COOL ligy už je ve své druhé polovině, většina týmů má již na kontě alespoň 4 zápasy. Před námi je jedna z posledních dvou hracích sobot, kdy se představí naprosto všichni, a tak se právě sedmé hrací kolo může naznačit, jak by mohl finiš bojů o play-off vypadat. Pojďme se tedy podívat, kdo se s kým utká a jak vypadá současná tabulka.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
eSuba vs. DEFEATERS
1.10 – Kurzy na výhru – 5.60
NIO  Slovensko
blogg1s  Česká republika
luko  Slovensko
jaro  Slovensko
twist  Česká republika

11:00

Vsadit si

 Slovensko Rutk0
 Slovensko Abdel
 Česká republika Lueg
 Česká republika DOCKSTAR
 Česká republika shrubyy

Sedmý hrací den otevře opět jeden z duelů, kde je jasně dáno, kdo je favorit a kdo může pouze překvapit. eSuba sice při dvou výhrách v lize ztratila bod, obecně řečeno se ale postupně dostává do formy a začíná kousat. DEFEATERS oproti tomu ze čtyř zápasů získali body jen jedinkrát, a to proti v té době posledním eEriness MARVO. Postupně se však právě oni dostávají do role největšího outsidera, od kterého se moc neočekává. Jak už to ale ve světě CS:GO občas bývá, právě takové týmy dokáží často nepříjemně potrápit. eSuba by měla mít zápas ve svých rukou, pokud však nechytne správné tempo od začátku, DEFEATERS budou zcela jistě kousat.

Dark Tigers vs. ENTERPRISE esports
3.80 – Kurzy na výhru – 1.22
ZEDc  Slovensko
system  Slovensko
fino  Slovensko
outex  Slovensko
Aralio  Česká republika

14:00

Vsadit si

 Česká republika forsyy
 Slovensko lucasp
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika Levi​​​​​
 Česká republika manguss

Dark Tigers jsou v dosavadním průběhu týmem, který je asi nejvíce za očekáváním. V loňské sezóně se sestavy pod křídly DTG dokázaly pohybovat okolo příček zajišťujících play-off, aktuálně to ale vypadá jinak. Tým navíc přišel o dva stěžejní pilíře, které nahradila mladá krev. Současná sestava už od začátku ukazuje určitý potenciál, na vynášení soudů je však stále brzy. Tento zápas ale může leccos ukázat. ENTERPRISE esports zde jsou v roli jasného favorita, přece jenom budou bránit vedení v lize, které pro sebe získali v úterý. Jejich nástupy do sérií bývají smrtelné, udržení tempa ale bude proti individuálně nadějné sestavě tady klíčové.

Sampi.Tipsport vs. ECLOT
1.50 – Kurzy na výhru – 2.40
Pechyn  Česká republika
kinzo  Česká republika
queztone  Slovensko
nbqq  Česká republika
beryP  Česká republika

17:00

Vsadit si

 Česká republika stinx
 Česká republika desty
 Česká republika Mix
 Česká republika Lastík
 Česká republika Majky

Třetí souboj dne by měl být dle papírových předpokladů tím nejvyrovnanějším. Aktuální forma Sampi.Tipsport je mírně rozporuplná, ECLOT jsme naopak v akci neviděli už celé tři týdny. Z hlediska bojů o play-off je tohle však zřejmě nejdůležitější zápas celého hracího dne, o to zajímavější může tato bitva, vzhledem aktuálnímu rozpoložení, být. Sampi si po nečekané prohře s eEriness MARVO už nemohou dovolit ztrácet body proti týmům, které se v odhadech před ligou pohybovaly ve spodní části tabulky. ECLOT by zase naopak rádi nakoukli do vyřazovacích bojů, k čemuž výhra v tomhle zápas může být klíčovou. Půjde o tzv. šestibodový zápas.

Entropiq vs. eEriness MARVO
1.03 – Kurzy na výhru – 8.60
leckr  Česká republika
AJTT  Česká republika
capseN  Česká republika
HONES  Česká republika
MoriiSko  Česká republika

20:00

Vsadit si

 Česká republika replay
 Slovensko heikkoL
 Slovensko Feki
 Česká republika Fizarezi​​​​​
 Česká republika Valencio

Celou sobotu uzavře souboj dvou týmů z odlišných konců tabulky. Entropiq jsou dosud jediným neporaženým týmem, který přišel o vedení v tabulce jen kvůli jednomu přeloženému zápasu. Jejich hra byla vždy sebevědomá, je o nich navíc známo, že opravdu málokdy prohrávají se slabšími týmy. Jako největší favorit soutěže mají Entropiq jasný cíl, neztratit zde jediný bod. eEriness MARVO však nemají co ztratit, protože hezké výkony a překvapivé výsledky přišly až příliš pozdě, pokud chtěli zabojovat o play-off. Jejich nebojácnost však může být smrtící zbraní, která už dokázala skolit i Sampi.Tipsport. Tady to však bude chtít ještě vyšší kalibr.

1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: coolliga.cz
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.