Přejít k hlavnímu obsahu

Katastrofa v podání eSuby! SINNERS se ujímají vedení Mastercard Hitpoint Masters

29. 6. 2021 | 13:20 League of Legends
Minulá kola Mastercard Hitpoint Masters přinesla naprostou katastrofu pro eSubu. Hráči modré krve až moc podcenili své protivníky a z neděle si odnesli dvě prohry. Naopak jejich hlavní konkurenti SINNERS si naprosto v klidu došli pro další tři výhry a zůstávají jediným neporaženým týmem. Dokáže se eSuba oklepat z tak nepovedených zápasů?
SINNERS se ujímají vedení v tabulce
SINNERS se ujímají vedení v tabulce
Zdroj: SINNERS

Druhý hrací týden nám v Mastercard Hitpoint Masters přinesl zajímavé pokračování situace v celkové tabulce. Dobře se předvedly dva týmy, konkrétně Inside Games a SINNERS. Speciálně na jednu hru od každého se podíváme a trochu blíže si je rozebereme. Ještě se navíc zastavíme taky u eSuby, protože takový propad ve formě by mohl být problém.

Jako první se zastavíme u zápasu Inside Games proti Vikingekrig. Už v draftu jsme mohli vidět hodně komfortních šampionů na straně Inside GamesRek’Sai pro zahraniční hvězdu v jungli Lagiaha, Akali pro Kia na topu, který nám konečně začíná předvádět to, že má na Hitpoint ligu a Viktor pro Deffloka byla jenom taková jistota. Právě tohle trio předvedlo parádní show v jednom z nejzajímavějších zápasů. Můžete posoudit sami.

Další, na koho se zaměříme, jsou SINNERS. Právě ti jsou hlavním konkurentem eSuby, a v době, kdy se modrá krev trápila, tak dokázali prodloužit svou vítěznou sérii. Speciálně zápas proti Dark Tigers byla naprostá nádhera. Absolutně nic ve hře nechybělo a PiOk společně s Lianem ukázali, že to v letním splitu myslí opravdu vážně. Kompletně rozebrali jak Dark Tigers, tak zbytek svých konkurentů a dostali se do čela celkové tabulky Mastercard Hitpoint Masters.

Teď už k nepovedenému víkendu eSuby. Bohužel to vypadá, že si až moc věřili a ukázali nedostatek respektu vůči svým protivníkům. Speciálně hra proti Vikingekrig byla hřebíčkem do rakve. Po naprosté dominanci na začátku hry přišel obrovský kolaps a vikingové se dokázali famózně vrátit do zápasu. Rovněž se jednalo o jejich první výhru v celém letním splitu. Dokáže se eSuba oklepat, nebo se konečně dočkáme pořádného souboje o titul?

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.