Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude na cestě za dalším titulem z MČR reprezentovat organizaci dvou motýlků?

28. 6. 2021 | 13:28 Counter-Strike 2
Poslední kvalifikace na AORUS MČR Tour jsou za námi a my známe kompletní šestnáctku účastníků. Fadee Gaming celou kvalifikaci ovládli a na poslední chvíli pro sebe urvali nejen postup, ale také lepší seed.
Fadee Gaming
Fadee Gaming
Zdroj: sociální sítě týmu

Fadee Gaming nepatří mezi nejznámější organizace na scéně, historicky už má ale v kapse také jeden titul mistrů ČR. Jediné republikové mistrovství v R6 Siege tehdy ovládli hráči kolem Yukiho, vedle toho se ale organizace obchodu se stylovými herními produkty nebojí zapojovat i do jiných scén. Vzhledem k tomu, že AORUS MČR Tour klepe na dveře, tak je vám jasné, že se nyní zaměříme na pětici hráčů Counter-Strike: Global Offensive.

Letošní sestavu představili Fadee Gaming koncem února, a tento tým už tehdy nechyběl ani na jedné kvalifikaci na první milník sezóny. Vytrvalost nejde sestavě kolem Matúše 'Fours' Kováče upřít, ba naopak. Na osmý pokus jim to totiž konečně vyšlo, když prolomili bránu finále a postoupili na AORUS MČR Tour. Tento velký turnaj se odehraje již o následujícím víkendu a vedle velkých jmen nebude chybět mladý tým Fadee Gaming. Ten od svého vzniku hraje ve skoro totožném složení, jedinou posilou od oznámení byl před pár týdny Dávid 'DALIEN' Kalman.

V rámci kvalifikačního procesu se Fadee už ve druhém turnaji dostali do semifinále, kde ovšem neudrželi vedení 1:0 a 11:5 proti eSuba Youngsters. Čtvrtá kvalifikace byla o něčem jiném, přesněji řečeno velkou jízdou od začátku až dokonce. Důkazem toho je i samotné finále o lepší seeding, kde Fours a spol. zametli s E-RIVALS jednoznačně 16:6. Celá pětice se už moc dobře zná, a to může být její velká zbraň. Díky výhře finále mají navíc Fadee Gaming životní šanci postoupit do mistrovské části hlavního turnaje a udělat si tím jméno na scéně.

Celá sestava Fadee Gaming:

 Slovensko Roman 'Asccorr' Svitek
 Slovensko Matúš 'Fours' Kováč
 Slovensko Jakub 'FoGGy' Brna
 Slovensko Matúš 'MatyOff' Janeba
 Slovensko Dávid 'DALIEN' Kalman

Štítky: Fadee Gaming, AORUS, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.