Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo postoupí na finále podzimní sezóny BLAST? Zajímavé boje můžete sledovat na našem kanále

13. 10. 2021 | 17:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Další týden, další světový turnaj. BLAST Premier Fall Showdown určí dva postupující na podzimní finále, odkud už vede cesta na to světové o milion dolarů, takže řeč rozhodně není o nějaké ledabylé akci. Kdo se v této mezizastávce představí?
BLAST Premier Fall Showdown 2021
BLAST Premier Fall Showdown 2021
Zdroj: BLAST

BLAST Premier Fall Showdown je další výtvor z turnajové dílny BLAST, který se odehraje 12. až 17. října a 16 týmům nabídne prize pool ve výši 162 500 dolarů. Ale pozor, ve hře je ale ještě větší lákadlo. V jednom velkém Single Elimination pavouku totiž dva nejlepší týmy místo odehrání finále získají vstupenku na podzimní finále BLAST Premier, kde si to světová smetánka těsně před adventem rozdá v kodaňské Royal Aréně o jedno místo na obrovském World Finals o 1 milion dolarů, kde už teď jsou týmy jako Natus Vincere, Gambit a Heroic.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Ale právě poslední zmíněný dánský tým nalezneme i v aktuálním dění, kam byl spolu s Virtus.pro pozván. Samozřejmě tedy budou patřit mezi favority, a to ještě společně s G2 Esports, kteří sem překvapivě spadli z úvodních skupin základní části. To samé se stalo OG, Team Liquid nebo Complexity, takže vidíme, že i tady se nachází opravdu světoznámá jména. Největší chuť se porvat ale určitě chtějí předvést kvalifikované týmy, jako třeba Movistar Riders, kteří se před pár dny vrátili z IEM Fall s šokujícím postupem na Major, nebo třeba 9z, které můžeme znát z jarní sezóny, kdy zaskočili Vitality a celý svět se o nich tu rázem zajímal.

První zápasy už začaly, hned na úvod jsme se museli rozloučit se streamerem Nikolou "Lobanjica" Mijomanovićovem, jehož tým POGGERZ se ale s favoritem Heroic pral statečně. Pokud chcete i vy sledovat tento turnaj, neváhejte zavítat k nám na stream, kde jsou naši mladí komentátoři připraveni vám celou akci přinést na jak na zlatém podnose! Vysílání poběží po celých pět dní, těšit se tak můžete na pořádnou nálož CS:GO.

Štítky: BLAST PREMIER
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.