Přejít k hlavnímu obsahu

MČR pořadí je uzavřeno! Jakou šestici už s jistotou uvidíme v Brně?

20. 9. 2021 | 10:50 Brawl Stars Reportáž
Poslední měsíční série v rámci DATART MČR Brawl Stars Battle za námi a je na čase se podívat na všechny týmy, které postoupily na MČR. Těm, komu se to nepodařilo, si budou muset své místo vybojovat v zářijovém Samsung Last Callu. Hrát se bude již o víkendu, čímž se letošní kvalifikace kompletně uzavře.
Kdo postoupil na MČR?
Kdo postoupil na MČR?
Zdroj: PLAYzone

Jako každým rokem, tak i letos se na podzim naplno rozjíždí boje o postup na Samsung MČR v mobilních hrách. Speciálně v Brawl Stars nám už skončila poslední měsíční série DATART MČR Brawl Stars Battle, která pomohla dodat finální podobu celkovému pořadí. Z toho se nyní podíváme na všechny postupující týmy a také ty, co zavítají na Last Call, kde ze sebe budou muset vydat to nejlepší, protože další šance na kvalifikaci už nebude.

SAMSUNG
SAMSUNG
Foto: Samsung

Kdo sleduje letošní sezónu delší dobu, tak moc dobře ví, že z prvního místa na nejočekávanější akci roku zavítá tým SaWeKoMa, který si připsal naprosto šokující výhru na Samsung Midseasonu. Ta jim garantovala to, že nemusí soupeřit s ostatními. Jestli to je výhoda nebo ne, to ukáže čas. Z druhého místa postoupili na Brněnské výstaviště naši úřadující mistři, tým Sampi.Tipsport. Dokud v akci neuvidíme SaWeKoMa, tak právě oni budou asi největším favoritem vzhledem, ke své dominanci. Kousek za nimi se ještě nachází Pepis.Shop a eKoVy, kteří mají potenciál kohokoliv zaskočit. Ani na ENTERPRISE esports a GLORE ale nesmíme zapomínat.

Finální podoba aktuálně nejlepší šestice týmů je následovná:

  • SaWeKoMa – WexTrix, KoShaR09, Salty, mata
  • Sampi.Tipsport – Lodon, Kepo, Kája, Nisso
  • Pepis.Shop – Redd, Fofko, Bubčo, Vajdik
  • eKoVy – protlak, sochynko, ICY', Kremilek04
  • ENTERPRISE esports – Makabu, Zizik, Lemur, Evan
  • GLORE – Divi, Python, Rendzy, Lama

Další na řadě před samotným MČR bude turnaj s názvem Samsung Last Call, který nám určí poslední dva účastníky největší domácí esportové akce celého roku. Podrobnější informace přineseme v následujících dnech a můžete si být jisti, že bude na co se těšit! Půjde totiž o finální předehru před tím, na co všichni letos čekáme.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.