Přejít k hlavnímu obsahu

Kobby88: Po prvním zápase jsem se herně zvedl

27. 5. 2021 | 14:47 EA SPORTS FC 24
Skupina B je u konce a my jsme vyzpovídali Kobbyho, který dokázal porazit RIIJka a dokonce i T9Lakyho a postoupil do play-off AXE FIFA COOL ligy bez jediné porážky! Věřil si, že postoupí v takto vyrovnané skupině?
Kobby88
Kobby88
Zdroj: PLAYzone

Ahoj, můžeš se nějak krátce představit našim čtenářům, kteří třeba FIFA scénu tolik nesledují?

Ahoj, jmenuji se Martin Strnad, určitě mě znáte pod přezdívkou Kobby a hraji za SuperSlavii eSports.

Dokázal jsi postoupit do play-off AXE FIFA COOL ligy bez jediné porážky. Čekal jsi, že by se ti to mohlo povést?

Do skupiny jsem šel po hlavě a snažil jsem se vyhrát oba zápasy za sebou. Čekal jsem, že se mi to může povést, ale bylo to opravdu náročné, jelikož jsem hrál proti velmi kvalitním hráčům. V prvním zápase s RIIJKem jsem se sice nemohl dostat do tempa, ale od dalšího zápasu jsem nepouštěl soupeře do šancí a sám se herně zvedl. Jsem nesmírně rád, že se mi podařil zápas proti T9Lakymu a zvládl jsem celou skupinu B bez jediné prohry.

Hraješ radši soutěžní utkání ve friendlies, nebo si zahraješ víkendovou ligu? 

Nejraději hraji přáteláky, které mají stabilně špatný gameplay (smích). Navíc mám do zápasů ve friendlies větší motivaci. Co se týče zápasů ve víkendové lize, tak tam se gameplay často mění a není jednoduché hrát jednotlivé zápasy s jinými podmínkami. 

Jak jsi spokojený se svým týmem? Plánuješ nějaké změny do budoucna?

S aktuální jedenáctkou jsem zatím velmi spokojený. Samozřejmě, než přijde čtvrtfinále play-off, tak se tým rozhodně změní. Kdo přijde a odejde záleží na odměnách. Velkým lákadlem by byl TOTS Neymar, avšak pokud vyjde a chtěl bych ho, tak bych za něj musel utratit astronomickou částku.

Jaký máš vztah k reálnému fotbalu?

Fotbalu se věnuji a sleduji ho už odmala. Moje srdcovka je samozřejmě Slavia a ze zahraničních klubů to je Manchester United a Real Madrid, se kterým je spjatý i můj nejoblíbenější hráč Cristiano Ronaldo. Fotbal hraji aktivně už od sedmi let, aktuálně hraji za FK Zlíchov a nastupuji jako gólman. 

Ve tvé skupině jsme mohli vidět hned 3 hráče, kteří hráli s dresy Slavie a v reálném fotbale jim fandí. Myslíš, že jsi právě ty největším Slávistou? 

Nejsem si jistý, jestli jsem největším fanouškem Slavie, ale dlouhodobě jim fandím a podporuji je. Navíc jsem nesmírně rád, že můžu reprezentovat klub sešívaných SuperSlavii eSports. O RIIJKovi vím, že ten je taky velmi vášnivým fanouškem, ale zda jsem zrovna já ten největší fanoušek Slavie, to se říct asi nedá.

Jak moc tě ovlivňuje pandemie, která poslední dobou řádí ve světě?

Pandemie mě omezuje hodně, trvá to už dlouho a je to frustrující. Já si rád zajdu třeba na fotbal, který mi chybí, neříkám, že ne. Alespoň jsme se dočkali menšího uvolnění, otevřely se zahrádky a já se těším, až se umoudří počasí a zajdu si s kamarády na jedno točené.

Jak ses dostal k samotné FIFĚ?

K FIFĚ jsem se dostal hlavně díky fotbalu. Samozřejmě si vzpomínám i na legendární ročníky FIFY jako 06 nebo 07, když jsem je ještě hrával na PlayStationu 1. Ultimate Team jsem poprvé okusil ve FIFĚ 14, kdy jsem začal jezdit na první turnaje a vlastně i započala moje kariéra. Nejraději vzpomínám právě na FIFU 14, když jsem byl opravdu potěšen možnostmi Ultimate Teamu.

Díky za rozhovor! Máš nějaký vzkaz pro své fanoušky, nebo příznivce FIFY?

Já děkuji! Doufám, že mě budou mí fanoušci i nadále podporovat. Já se na oplátku pokusím dostat co nejdál a při nejlepším celou ligu vyhrát.

Štítky: FIFA COOL liga