Přejít k hlavnímu obsahu

Winci vyhrál třetí finálový zápas a po právu se stává králem

15. 5. 2021 | 18:20 NHL
Čtyři kvalifikace přilákaly stovky hráčů, do boje o titul krále se ale mohla dostat pouze nejlepší osmička virtuálních hokejistů. Ceny jsou opravdu lákavé a napínavé to v neděli bude určitě i pro diváky. Nenechte si ujít vyvrcholení Královského turnaje v NHL 21.
Krušovice
Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Enyaq Hockey League byla spíše týmovou soutěží, my se soustředíme na úspěchy individualit. V posledních měsících jsme si oťukali vody NHL scény, abychom ve spolupráci s Krušovicemi našli toho nejlepšího hráče u nás. Kvalifikační boje byly neúprosné a jedna prohra znamenala v daném turnaji konečnou. Skrze čtyři možné pokusy ale věříme, že se nám podařilo dát dohromady úzkou špičku top hráčů, kteří si nedají nic zadarmo.

Z kádru českých virtuálních šampionů HC Dynamo Pardubice se do finále překvapivě nikdo neprobojoval, stříbrná HC VERVA Litvínov zde naopak bude mít dvě žhavá želízka v ohni, Winciho a Kumbika. Všichni z osmičlenného seznamu finalistů za sebou mají minulost v elitní klubové soutěži, takže se z minulosti už moc dobře znají. Další jména jako Pepcastachurcik nebo Dzouvi slibují jen tu nejvyšší kvalitu. Těšit se kromě zmíněného kvarteta můžete ještě na Shebbyho, Domiina, Krchyho a JiFiho. Co jméno, to známý pojem na scéně.

    Vyvrcholení Královského turnaje Krušovice se uskuteční tuto sobotu 15. května od 16:00, živý komentovaný přenos vám přineseme přímo z našeho pražského studia. Za mikrofon se posadí Richard Tesař a Ondřej Kvarda, špička v oboru, která nechybí u žádného domácího prestižního turnaje v NHL. Každý finalista si již vybojoval drobné ceny, každý však bude chtít postoupit minimálně do finále. Šampion si totiž odnese novou herní konzoli PlayStation 5, zatímco na stříbrného medailistu bude čekat zásoba piva Krušovice na celý rok zdarma.

    Pro diváky na streamu budou také připraveny odměny. Postupně během finálového dne rozdáme pět balíčků od Krušovic, a vy si dokonce můžete vybrat mezi alkoholickou a nealko variantou. Mezi zápasy bude postupně vyhlášeno pět soutěží s hokejovou tématikou, takže pokud vám hokej není cizí, určitě se přijďte zapojit.

    Rozlosování:

    • Skupina A: DomiinKrchy11, Shebby33, Dzouvi
    • Skupina B: Winci, JiFi23, Kumbik, Pepcastachurcik
    Pavouk před finále
    Pavouk před finále
    Zdroj: Královský turnaj Krušovice
    Štítky: Krušovice
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.