Přejít k hlavnímu obsahu

Kvalifikace o poslední místa v Logitech FIFA COOL lize proběhne už dnes! Registruj se i ty

20. 10. 2021 | 09:00 EA SPORTS FC 24 Turnaj
Nová sezóna FIFA COOL Ligy se nezastavitelně blíží a konečně bude známa kompletní soupiska pro Logitech FIFA COOL Ligu! Do právě zmíněné Ligy se totiž bude konat kvalifikace (20.10.), ze které vyplyne poslední čtveřice hráčů pro aktuální ročník. Skvělou zprávou pro všechny je, že se jedná o otevřenou kvalifikaci, tím pádem má možnost se zaregistrovat takřka kdokoli.
Kvalifikace o poslední místa v Logitech FIFA COOL Lize
Kvalifikace o poslední místa v Logitech FIFA COOL Lize
Zdroj: PLAYzone

Aktuální ročník se, jak už jsme zmiňovali, lehce liší od toho předešlého. Rozšířili jsme počet hráčů a také jsou jiné podmínky k účasti v Logitech FIFA COOL Lize. Zatímco v minulém ročníku došlo ke spojení první a druhé ligy, z čehož vyplynula jména, která se mohla účastnit, letos tomu bylo jinak. Logitech FIFA COOL Liga má místo celkem pro 24 hráčů. Třetinu kapacity, tedy osm hráčů, zaujímají hráči umístění v TOP 8 AXE FIFA COOL Ligy. Dále celkem 12 hráčů dostalo pozvánku díky svým individuálním výkonům v Big Shock! FIFA COOL Poháru, který chystáme i v letošním ročníku, a zbylá čtyři místečka čekají právě na úspěšné hráče z kvalifikace. 

Samotná kvalifikace se bude konat již za dva dny, 20.10., a to od 18:00. Podmínek pro účast v kvalifikaci o Logitech FIFA COOL Ligu není příliš, ale přece jen si je alespoň ve zkratce objasněme. Klasicky se bude hrát v dlouhodobě ověřeném a oblíbeném módu Ultimate Team, ovšem někoho by mohla zaskočit nutnost hrát na PS5. Hlavním důvodem je fakt, že už se téměř všichni profesionální hráči přesunuli na vyspělejší konzoli a je nutné zajistit férové podmínky pro všechny bez rozdílu. Boj o hlavní soutěž proběhne formátem single elimination a všechny duely budou hrány na BO3, tedy na dvě vítězná utkání. To je pro některé jistě milé překvapení. Z kvalifikace vzejdou čtyři nejlepší, kteří dostanou přímou letenku do Logitech FIFA COOL Ligy.

Není nač čekat! Kvalifikace na naši prestižní soutěž se rozjíždí už ve středu 20.10., tak neváhejte a zapište se! Úplná pravidla a možnost se zaregistrovat najdete na tomto odkaze.

Kvalifikace
Kvalifikace
Foto: PLAYzone
Štítky: FIFA COOL liga