Přejít k hlavnímu obsahu

LanCraft uspořádá komunitní turnajovou sérii o 50 000 Kč

4. 8. 2021 | 12:41 Dota 2
Tisková zpráva – LanCraft a Dota jsou nerozlučnou dvojicí už od nepaměti, kdy na každé správné LAN akci nesměl chybět tento legendární titul. Protože LAN akce jsou v momentální situaci nejisté, díky podpoře z LanCraft komunity startuje online série turnajů pod názvem LanCraft Dota 2 Community Cup.
LanCraft Dota 2
LanCraft Dota 2
Zdroj: oficiální grafika

Celkově se mohou hráči těšit na čtyři samostatné turnaje, které vyvrcholí finálovým kláním pro osmičku s nejvíce body. Ty samozřejmě budou týmy sbírat podle umístění v jednotlivých turnajích.

V celé sérii se bude soutěžit minimálně o 50 tisíc korun, což je už samo o sobě parádní částka, kterou do komunitních série turnajů daroval hráč obvAndy. Přispět však naprosto každý, a to za pomocí transparentního účtu, ze kterého všechny vybrané peníze putují do prize poolu. Jednotlivé turnaje přinesou také živé streamy, kterými vás provedou známé tváře domácí Dota 2 scény a připravené jsou také aktivity pro diváky.

Pokud holdujete Dotě, tak se neváhejte svým týmem přihlásit. Všechny informace najdete na webu LanCraftu.

Zdroj: lancraft.cz
Štítky: Lancraft
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.