Přejít k hlavnímu obsahu

Last Call z pohledu komentátorů, kdo má největší šanci na úspěch a kdo může překvapit?

21. 9. 2021 | 20:40 Brawl Stars Preview
S blížícím se Last Callem je na čase, abychom se zeptali na názory našich komentátorů. Kromě klasických favoritů se nám ovšem svěřili i se svými černými koni celého turnaje a můžeme vám říct, že ve studiu bude pořádná zábava, protože se v pouhých osmi týmech v podstatě nikde až na Team Gravity neshodli. Kdo si podle vás nejlépe poradí s poslední zkouškou před postupem na MČR?
Predikce na Last Call
Predikce na Last Call
Zdroj: PLAYzone

Od Samsung Last Call v Brawl Stars nás dělí už jen pár dní a je na čase podívat se na týmy, které podle našich komentátorů Skeriho, Lexi a Diviho budou mít největší šance na úspěch. Na názory měla stoprocentně největší dopad poslední měsíční série, ve které na sebe ukázali Toxic Punk a v odpovědích se stali celkem společným subjektem chvály. Ovšem dokážou tato očekávání naplnit? To se dozvíme už tento týden v pátek a sobotu. Nezapomeňte se za námi zastavit a podpořit borce v jejich cestě za sny.

Skeri
Skeri
Foto: PLAYzone

"Favoritem turnaje pro mě jsou, ne úplně jednoznačně, Infactus Gaming. Kluci spolu mají už nahráno docela dost, ale v letošní sezoně jim chybí pořádný úspěch. Postup na MČR se od nich víceméně očekává, ovšem cestu určitě nebudou mít snadnou, byť na to kvalitativně mají. Pokud ale projdou do play-off, měli by svůj úkol zvládnout, jak se říká “v suchém triku”.

Můj černý kůň je taky ve skupině B, konkrétně mix Toxic Punk. Na posledním měsíčním finále předvedli slušné výkony a i pohled na soupisku naznačuje jistou kvalitu. Nevím, jestli chci říct, že budou určitě útočit na postup, ale minimálně dovedou někomu z papírově silnějších týmů zavařit v jejich cestě turnajem. Tenhle tým může jenom překvapit."

Divi
Divi
Foto: PLAYzone

"Největším favoritem je podle mě určitě Team Gravity. Tento tým, ještě donedávna známý jako Sprout Boly, na turnajích poslední dobou dosahoval konzistentních výsledků a dokázal potrápit i ty nejlepší týmy naší scény, svědčí o tom i velký bodový náskok nad ostatními. Navíc se na Last Call poctivě připravují a pokud se štěstí neobrátí proti nim, tak si myslím, že by je žádný jiný tým neměl ohrozit.

Druhým mým favoritem bude tým Toxic Punk, který za krátkou dobu svého působení na naší scéně předvedl velice dobré výsledky, dokonce se kvalifikoval na poslední měsíční finále, kde se kluci probojovali na dělené 5. - 6. místo. Myslím si, že pokud jim tato forma vydrží i na Last Call, tak by se na MČR kvalifikovat měli.

Černým koněm turnaje je pro mě tým Mystic Black, který byl složen prakticky pár dní před Last Callem. Kvůli tomu také jejich týmovou souhru nemůžu hodnotit, ale všichni jsou na naší scéně dost známí a individuálně jsou to velice kvalitní hráči. Pokud se jim za takovou krátkou chvíli podaří sehrát, tak si favorité určitě na tento tým budou muset dát pozor."

Lexinka
Lexinka
Foto: PLAYzone

"Na favority turnaje bych tipovala Team Gravity, především pro jejich silnou a nám velmi dobře známou soupisku velice kvalitních hráčů (hortix, dan, slayer, arcibalt), kteří nám svůj skill ukazovali pravidelně v průběhu tohoto roku a určitě si zaslouží být považováni za favority turnaje. 

Na černého koně už tradičně dosadím Gifted.uRage. Ani v tomto celku určitě nechybí známá jména, která na scéně vídáme pravidelně. Je mi jasné, že se od tohoto celku moc neočekává, ale zůstanu věrná své každoroční predikci černého koně i letos a budu věřit, že tentokrát to klukům klapne."

Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.