Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance na MČR je tady! Kdo všechno se o víkendu zúčastní Samsung Last Callu?

20. 9. 2021 | 12:00 Brawl Stars Reportáž
Jako už je tradicí, tak i tento rok se dočkáme Samsung Last Callu v mobilní hře Brawl Stars. Pro všechny, co by si nedokázali představit, o čem je vlastně řeč, tak tu pro vás máme takovou drobnou příručku k nadcházejícímu víkendu. Neváhejte a zastavte se už v pátek večer podpořit všechny borce v jejich poslední šanci na kvalifikaci na MČR.
Last Call
Last Call
Zdroj: PLAYzone

Rok se s rokem sešel a před námi je další Samsung Last Call. Turnaj pro “best of the rest” týmy, které se nevešly do té nejlepší šestky (přímé postupující jsme si představili zde). Zatímco tyto týmy si mohou odpočinout a připravit se na MČR, tak pro další osmičku bude Samsung Last Call poslední šancí a vstupenkou na největší esportovou akci roku, kterou máme tu čest u nás pořádat. A letos opět před živým publikem!

Formát Samsung Last Callu bude velice jednoduchý, osmička týmů se během pátku a soboty utká ve dvoufázovém turnaji o poslední dvě místa na MČR. Těmi budou odměněni oba finalisté, k čemuž vede cesta před GSL skupinu a následné semifinále. Všechno budete moci sledovat na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ. Za mikrofonem se opět představí vaši oblíbenci Skeri, Lexinka a Divi, kteří dodají přenosu potřebnou energii.

Harmonogram pro celý víkend bude následující, ale časy mohou být pouze orientační.

  • Pátek
    18:00 – start streamu
    18:15 – 1. zápas skupiny A
    19:15 – 1. zápas skupiny B
    20:15 – 2. zápas skupiny A
    21:15 – 2. zápas skupiny B
  • Sobota
    13:00 – start streamu
    13:15 - WB skupiny A
    14:15 – WB skupiny B
    15:15 – LB skupiny A
    16:15 – LB skupiny B
    17:15 – decider skupiny A
    18:15 – decider skupiny B
    19:15 – 1. semifinále
    20:15 – 2. semifinále
    21:15 – finále
SAMSUNG
SAMSUNG
: Samsung

Teď už ale k samotným účastníkům, kteří se utkají v jedněch z nejdůležitějších zápasů svých hráčských kariér. S nejvíce body, a tudíž z prvního místa, půjdou do boje hráči týmu Gravity, který se bohužel v celkovém hodnocení objevil v takovém území nikoho. Před sebou i za sebou mají jeho hráči více než 200 bodů rozestup. To z nich dělá sice favority, jenž ale musí být na pozoru například před Fadee Gaming, kteří budou rovněž chtít jedno z posledních míst na MČR urvat pro sebe. Všechny týmy včetně jejich soupisek jsou následující:

  • Team Gravity – Hortix, Dan, Slayer, Arči
  • Fadee Gaming – Dark, Kitty, Pika
  • Infactus Gaming – Dani, I see, foyeR, inf_goodnight
  • Gifted.uRage – mardžo, Koblihák, Martinus, César
  • Mystic Black – RedCree, Janko., Zvonky, ban156
  • Toxic Punk – Šimák, Filip Krotký, Sam., Kebab je život
  • Beleaders – Lukovec, Pav3l, Bossmima, DominikosTV
  • Four Seasons – Kylie Jenner, Vejvar, Mr.Hunter, Ďaloga
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.