Přejít k hlavnímu obsahu

leckr z Teamu Brute: Jedeme si pro první místo

26. 5. 2019 | 14:00 Counter-Strike 2
A na úplný závěr jsme si vyzpovídali Michala "leckr" Kadlíčka, kapitána Teamu Brute XPG, který celou základní část ovládl. Co podle něj za jejich úspěchem ve skupinách stálo? A jak si na LAN finále věří?
leckr
leckr

Základní část je za námi, vy jste ji bez problémů ovládli. Co podle tebe stálo za takto suverénním výsledkem?

Už spolu jako tým hrajeme delší dobu a neustále se zlepšujeme ve všech směrech. Letošní sezóna byla docela dost nastackovaná mixy či novými sestavami a proti těmto týmům pro nás musí být výhra samozřejmostí.

Zazářit ve skupinách je ale jen jedna část, nyní na vás totiž čeká samotné play-off. Jak máte v plánu se na něj připravovat?

Na play-off jsme připraveni, ale jakým stylem to neprozradím. Ovšem přípravy nebyly lehké, ještě když nás k tomu tíží maturita + další online/offline akce.

Ve hře budou cenné MČR body a také pěkný prize pool. Jak si na LAN finále věříte? 

Chceme potvrdit dominanci na CZ/SK scéně a určitě míříme pro první místo se skvělou odměnou.

FORTUNA COOL liga

Na úvod narazíte na Dark Tigers, v druhém semifinále se pak utkají eXtatus a mix XDDDDDD. Jaký soupeř by vám podle tebe mohl dát nejvíce zabrat?

Asi právě Dark Tigers. Proti DTG jsme hráli nejméně a nevíme co přesně čekat. Bude to určitě skvělý a těžký zápas, ale nebojíme se nikoho. Dále nesmím zapomenout na eXtatus, kteří taktéž hrají dost kvalitně, zápas proti nim by také nebyl nejlehčí. XDDDDDD se upřímně nebojím, je to přeci jen mix hráčů a výhodu má vždy sehranější tým a to je zejména znát na offline zápasech.

Letošní sezóna vyvrcholí v prostorách multikina CineStar na pražském Andělu. Co na toto poněkud netradiční místo říkáš? 

Jsem rád, že jako hráč CSka si užiji hraní na všelijakých místech. Těším se na novou zkušenost, bude to pecka!

Mimo CSka se bude na místě hrát i Hearthstone. Sleduješ i tuto hru, nebo jdou kartičky úplně mimo tebe?

Kartičky jsem hrával na střední, když jsem se v hodinách nudil. Hearthstone je skvělá hra a občas si ji taky zahraju, ale Counter-Strike mi jde líp.

Díky za rozhovor, máš nějaký vzkaz na závěr?

Za celý tým Brute bych chtěl poděkovat všem, kteří nám fandí, za skvělé zprávy, co dostáváme, a podporu! Pokud můžete, tak se na nás přijďte podívat a fandit, rádi vás všechny uvidíme!

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend