Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární pashaBiceps se objevil na obálce polského módního časopisu

23. 6. 2021 | 09:00 Counter-Strike 2
Třiatřicetiletý polský hráč pashaBiceps už možná nepůsobí na soutěžní scéně, nicméně jeho spojení s esportem zůstává i nadále silné. Nyní se objevil na titulní straně módního časopisu pro muže Elle Man.
pashaBiceps
pashaBiceps
Zdroj: Elle Man

Jaroslaw „pashaBiceps“ Jarząbkowski poskytl pro nejnovější letní edici časopisu, vedle dalších významných polských celebrit, rozsáhlý rozhovor s titulkem: „Nejen o esportu“. Bývalý člen Virtus.pro je popsán jako světově proslulý gamer, který ve skutečném životě dokazuje, že cvičení je dobré nejen pro lidi před počítačovou obrazovkou. Není divu, loni začal trénovat polské talenty v rámci celku Liquid Biceps. Jarząbkowski se ocitl na obálce jedné ze dvou verzí nejnovějšího vydání časopisu. Článek se zaměřuje na jeho život uvnitř, ale i vně esportové sféry.

Je velkým úspěchem dostat se na přední stranu publikace, o to větším je „zabrat“ celou titulní stranu s rozsáhlým rozhovorem o vás a vašich úspěších. Když si připočteme, že se můžete věnovat skutečně specifické oblasti, jako je právě esport, to už o něčem svědčí. PashaBiceps společně s parťáky legendárního seskupení Golden Five, a především díky éře ve Virtus.pro, stojí za tím, že se Polsko dostalo na mapu kompetitivního Counter-Strike. Není tedy až takovým překvapením, že tato čest připadla právě jemu.

PashaBiceps v současnosti nesoutěží, místo toho streamuje pro organizaci Team Liquid a soustředí se na tvorbu obsahu na Twitchi a YouTube, který zahrnuje streamování CS:GO, lifestylové vlogy a case openingy. Krom toho zastává pozici CEO v PashaGamingCamp a PashaGamingSchool, jejichž cílem je pomáhat mladým hráčům tím správným způsobem – k tomu patří hledání talentů již v mladém věku a nabídnutí správného vedení. Čas od času se pashaBiceps zapojuje do showmatchů, aby zůstal ve spojení se svými fanoušky a příznivci.

pashaBiceps
pashaBiceps
Foto: Elle Man
Zdroj: @G5.pasha
Štítky: pashaBiceps