Přejít k hlavnímu obsahu

MADMONQ uzavřel legendární spolupráci! Forsen se stává ředitelem pochybného humoru

22. 6. 2021 | 21:30 Twitch.tv
MADMONQ je známý svou prezencí na Twitchi a přímou interakcí s komunitami hráčů skrze svou vlastní síť oblíbených streamerů. Nyní však přišel s naprosto odvážným krokem, který pravděpodobně vůbec nikdo nečekal. Přívítejte tak Forsena, novou tvář MADMONQ a jmenovaného ředitele pochybného humoru!
Forsen v barvách MADMONQ
Forsen v barvách MADMONQ
Zdroj: MADMONQ

MADMONQ je oblíbeným doplňkem stravy primárně určeným právě pro nás, milovníky gamingu a esportu, streamery anebo hráče. Právě ono aktivní propojení a interakce se světem videoher a jeho skutečných osobností, jako je například Agraelus, z části dělá MADMONQ natolik sympatickým, že slaví tak obrovský úspěch právě v této komunitě. Oblibě se však ani zdaleka netěší pouze na naší domácí scéně!

Postupný rozvoj a průnik směrem dále do Evropy a do světa můžeme sledovat již nějakou dobu, což ostatně potvrzuje nejnovější oznámení! MADMONQ naplno využívá možnosti Twitche, kde je samozřejmě plně aktivní a spolupracuje s úctyhodnou sítí oblíbených streamerů, kam patří již řečený Agraelus, nebo například CzechCloud, Sterakdary a spousta dalších. Tato šikovná komunitní marketingová strategie zde však vůbec nekončí.

forsenE
forsenE
Zdroj: Twitch/Forsen

Směrem k esportu a gamingu se v poslední době obrací mnoho velkých společností a zejména poslední měsíce a roky se to v této oblasti hemží zajímavými spoluprácemi, kde figurují právě významné společnosti anebo dobře známá jména. MADMONQ není samozřejmě výjimkou, když si jako svou poslední novinku připravil revoluční oznámení spolupráce, která nemá na naší scéně obdoby.

Revoluční partnerství nejvíce ocení opravdoví fanoušci odkojení na Twitchi, memech a nevhodném humoru. Nejnovějším přírůstkem do MADMONQ rodiny není totiž nikdo jiný, než sám memelord a švédský král Twitche, Sebastian 'Forsen' Fors! A jakou pozici by v této spolupráci mohl Forsen zastávat, ptáte se? Forsen si rozhodně zachová svoji tvář, jelikož se stává MADMONQ ředitelem pochybného humoru, tudíž by tu měl být jako doma. Že ani tak nevíte, co to znamená? Nebojte se, to pravděpodobně nikdo.

Zdroj: madmonq.gg
Štítky: MADMONQ, Forsen